MENIU CAUTĂ

Campioanele Olimpice s-au umplut de… pamant!

Distribuie

Primarul orașului Bușteni, Emanoil Savin și-a propus ca orașul pe care-l conduce să devină principala atracție pentru numele sonore ale sportului românesc. Pentru că își dorește să construiască la Bușteni un mini cartier al sportivilor de performanță, Savin nu le-a uitat pe campioanele olimpice de la Beijing, Alina Dumitru, Viorica Susanu sau Georgeta Andrunache.3759-91750-andrunachesusanu.jpg

 „Au făcut lucruri senzaționale”

3759-91758-dumitru.jpg”Fetele au făcut lucruri senzaționale la Beijing. Merită tot respectul nostru. Este și motivul pentru care m-am gândit să le recompensăm cu câte 500 de metri pătrați de pământ, așa cum i-am răsplătit și pe pugiliști. Pentru orașul Bușteni va fi foarte important să îi avem alături pe acești mari campioni ai României. Vom iniția la nivel de primărie și o campanie foarte puternică de promovare a zonei, care să fie făcută chiar de către aceste personalități ale sportului nostru”, a spus primarul Bușteniului.


Cine mai are teren la Bușteni

Primarul cunoscutei localități de pe Valea Prahovei i-a declarat cetățeni de onoare pe pugiliștii Leonard Doroftei, Lucian Bute, Adrian Diaconu, dar și pe fotbalistul Ionel Ganea, oferindu-le acestora câte 500 de metri de pământ.

Lista lui Savin nu s-a oprit însă aici. Recent, alte două nume de marcă au fost anunțate că vor beneficia de acest titlu de cetățean de onoare, dar și de suprafața de pământ. Este vorba despre Cătălina Ponor și Adrian Mutu .

”Deoarece programul lui Adrian a fost unul extrem de încărcat nu am apucat să organizăm festivitatea în sine pentru înmânarea diplomelor și a titlurilor de proprietate. Probabil că la începutul lunii viitoare vom putea organiza această festivitate”, a precizat Savin pentru Libertatea.3759-91766-colaj.jpg

Vor promova sportul în oraș

3759-91755-18savin.jpg”Dorința mea e ca acești mari campioni så se implice în mod direct în dezvoltarea sportului în zonå, atât pentru localnici, dar și pentru turiștii care ne vor vizita. Intenționez så amplasez panouri publicitare în tot orașul, pe care så se regåseascå imagini cu Doroftei, Ganea, Mutu, Bute, Ponor, Dumitru sau Andrunache, care vor promova sportul”, a mai declarat Savin.

Comentarii