MENIU CAUTĂ

Cât a fost darul la nunta lui Mutu. Suma uimitoare strânsă de proaspeții însurăței

Distribuie

Fotbalistul Adrian Mutu s-a cununat religios, duminică, 15 octombrie, cu partenera sa de viaţă, Sandra. Costurile nunţii au ajuns la 250.000 de euro - 300.000 de euro.

Pentru drepturile de difuzare ale nunţii cu Sandra, Mutu a primit de la Antena 20.000 de euro.

Mutu şi Sandra au fost cununaţi de Cosmin şi Alina Contra, iar party-ul cu aproximativ 400 de invitaţi a avut loc la ”castelul din inima Bucureştiului”, un restaurant de lux din Capitală.

Cuplul a strâns după marele eveniment în jur de 150.000-200.000 de euro. Asta înseamnă că niciun invitat nu a oferit mai puţin de 1.000 de euro în plic, deşi meniul la restaurantul de top a fost unul extrem de pretenţios.

Potrivit informaţiilor care circulă în presă, Anamaria Prodan a făcut un dar cât se poate de generos cuplului, oferind în plic nu mai puţin de 5.000 de euro. Se pare că suma oferită de Prodan a fost egală cu cea dăruită de nașii lui Mutu.

Totuşi, darurile nu se vor mai ridica, probabil, la milionul de euro de acum 12 ani, când Mutu s-a căsătorit cu Consuelo Matos Gomez. Fotbalistul a mai avut un mariaj cu Alexandra Dinu, cu care şi-a unit destinul în anul 2001 şi de care a divorţat 2 ani mai târziu.


Un bărbat din Botoşani este dator pentru 5.000 de ani. Are conturile blocate pentru o datorie de peste două milioane de euro


 

Citește mai multe despre Adrian Mutu pe Libertatea.

Comentarii