Mergi direct la conținut »
Cătălin Burlacu și-a deschis academia de baschet / FOTO&VIDEO
Sport Libertatea > Sport > Cătălin Burlacu și-a deschis academia de baschet / FOTO&VIDEO

Cătălin Burlacu și-a deschis academia de baschet / FOTO&VIDEO

Cătălin Burlacu deschide academie de baschet azi, 17 martie, în localitatea Păulești, Prahova. În posterul de prezentare al acțiunii, uriașul de 40 de ani și de 210 cm este alături de un puștan de 10 ani în încercarea de a promova o nouă ambiție a sportivului născut la Iași.

ACTUALIZARE 12.00. Deschiderea oficială a Academiei de Baschet “Court Performers by Cătălin Burlacu” a avut loc în această dimineață la sala de sport din comuna Păulești, Prahova.

“O provocare și o emoție nu numai pentru copii ci și pentru mine! Sunt convins că peste câțiva ani o să-i vom putea vedea la lucru și ne vom bucura, cu toții, că am făcut acest pas! O să avem două antrenamente de câte două ore, săptămânal! Vom putea să face evaluări după câteva luni și sunt sigur că vor mai fi solicitanți!”, a spus valorosul sportiv.

——-

La 40 de ani, baschetbalistul stabilit la Ploiești și poreclit ”Pampers” e încă jucător activ în liga a doua, la CSM Ploiești, unde activează și ca antrenor principal.

Recordul lui Burlacu. Baschetbalistul de 40 de ani a marcat 50 de puncte într-un meci din eșalonul secund / FOTO&VIDEO

Deschiderea oficială a academiei de baschet care se va numi “Court Performers by Cătălin Burlacu” are loc azi, 17 martie. Dedicată copiilor cu vârste între 8 și 10 ani, academia va ființa la sala de sport din Păulești, Prahova, localitate unde domiciliază familia Burlacu!

Lecții împotriva traficului de persoane cu copii de 13-14 ani în cea mai expusă zonă a României. „Până să fie cazul Caracal, directorii și profesorii nu erau foarte receptivi”
Recomandări

Lecții împotriva traficului de persoane cu copii de 13-14 ani în cea mai expusă zonă a României. „Până să fie cazul Caracal, directorii și profesorii nu erau foarte receptivi”

Ca jucător, Burlacu și-a trecut în palmares, alături de CSU Asesoft, 9 titluri de campion (2004, 2005, 2006, 2009, 2010, 2012, 2013, 2014, 2015), 4 Cupe ale României (2004, 2005, 2006, 2009), o Supercupă (2014) și trofeul FIBA Europe Cup (2005), punând, totodată, umărul la campanii de succes în EuroCup și EuroChallenge și la victorii memorabile cum ar fi cele cu Lokomotiv Rostov, Banvit Bandirma, Spartak Sankt Petersburg, Lietuvos Rytas sau Hapoel Ierusalim. De-a lungul carierei, Burlacu a mai evoluat la Politehnica Iași, West Petrom Arad și SCMU Craiova, în țară, dar și pentru Brandt Hagen (Germania), BC Kalev (Estonia) și Air Avellino (Italia), în străinătate. CV-ul său mai cuprinde un titlu, în România, cu West Petrom Arad (2002) și o Cupă, în Italia, în 2008.

Citiți și EXCLUSIV | Fostul mare internațional Cătălin Burlacu a fost umilit la naționala de baschet. L-au chemat antrenor secund, apoi l-au trimis acasă!

 

 

 

 

 

sdr

Close
Închide
  Close