Mergi direct la conținut »
Cătălin Moroşanu se bate astăzi cu Tomas Hron la Praga
Alte sporturi Libertatea > Sport > Alte sporturi

Cătălin Moroşanu se bate astăzi cu Tomas Hron la Praga

Cătălin Moroşanu (29 de ani) se luptă astăzi, la Praga, cu cel mai bun ceh al momentului, Tomas Hron, (32 de ani) în gala care se numeşte Gibu Fight Night Praga.

Adversaul românului este luptătorul cu cea mai bună cotă din Cehia, în ultimii trei ani Tomas Hron nepierzând  nici un meci, ba mai mult, reuşind să învingă lupători titraţi precum Alexey Ihnaşhov şi Sebastian Ciobanu.

Moroşanu – Hron este main event-ul galei de la Praga, sporivul român dorind să il bată pe ceh chiar la el acasă, iar după această luptă să poată participa şi pe 21 iunie, la Superkombat Constanţa.

În vârsta de 32 de ani, Hron, poreclit Rattle Snake datorita loviturilor sale ucigătore, are nu mai puțin de 81 de meciuri disputate la profesionisti, dintre care 66 au fost victorii, iar ultimul sau esec a fost consemnat a fost consemnat in septembrie 2011, cand ceda cu Nathan Corbett.

Cătălin Moroșanu

Pe langa experienta, Hron (1,92 m, 102 kg) mai are un avantaj, fiind mai inalt cu 10 centimetri decat elevul lui Mihai Constantin de la Iasi, care in cariera sa a inregistrat 37 de victorii si 7 infrangeri.

La cântarul oficial de dinaintea galei, Cătălin Moroșanu a cântărit 107 kg, în timp ce adversarul său, Tomas Hron 102 kg.

„Sunt gata să-l dobor! O să-l fac KO chiar la el acasă, aşa mi-am propus. Ultima oară, în Australia, l-am bătut trei reprize pe Ben Edwards şi l-au dat pe el învingător. Acum nu se va mai întâmpla. E mai înalt decât mine cu 10 centimetri, nu îmi este teamă, voi merge precum tancul spre el”, a declarat Cătălin Moroșanu înaintea partidei de joi seară.

Duelul dintre Morosanu si Hron va fi main-eventul galei Fight Night, in timp ce in co-main-event, fostul challenger la titlul mondial Superkombat, Ondrej Hutnik, il va infrunta pe Danyo Ilunga.

Invitat special la gala din Cehia va fi Eduard Irimia, preşedintele Superkombat, care este în căutare de noi talente.

 

Close
Închide
  Close