Mergi direct la conținut »
Trăiește adevăratul vis american. S-a aflat ce avere are Daniel Negreanu, cel mai bun jucător de poker din lume
Sport Libertatea > Sport > Trăiește adevăratul vis american. S-a aflat ce avere are Daniel Negreanu, cel mai bun jucător de poker din lume

Trăiește adevăratul vis american. S-a aflat ce avere are Daniel Negreanu, cel mai bun jucător de poker din lume

Un realizator de radio i-a devoalat ce avere are Daniel Negreanu, iar acesta nu este singurul lui mare secret. Mai nou, trăiește o idilă cu o celebră actriță de la Hollywood. Românul, votat cel mai bun jucător de poker din lume, în ultimii doi ani,  a strâns un munte de bani pe care îi cheltuie în Las Vegas, capitala distracției mondiale. 

De Maria Apostol,

Când vine în România o face doar pentru interviuri. Îi place, dar nu s-ar întoarce niciodată. Și până la urmă de ce ar face-o? În Las Vegas are tot ce își poate dori: bani, faimă și adrenalină. Daniel Negreanu a ajuns celebru în toată lumea datorită unui hobby care l-a transformat într-o legendă a pokerului, pentru că la asta se pricepe cel mai bine.

Deși părinții lui au emigrat în Canada, Daniel, poreclit Kid Poker (n.r. Puștiul Poker) s-a mutat peste Ocean, în Vegas, acolo unde au loc și cele mai multe competiții de gen. Este genul de jucător foarte relaxat, care în timpul competițiilor își adulmecă bine prada, ca un rechin, însă zâmbește mereu, iar asta îi bulversează pe adversari.

un moderator de radio a dezvăluit ce avere are daniel negreanu
Este atât de priceput încât și-a deschis și o școală pentru a-i învăța și pe alții din secretele lui, și chiar acceptă invitațiile la emisiunile de profil unde vorbește deschis despre tehnicile de câștig. Nu multă lume știe, însă câștigurile din ultimii ani l-au determinat pe Daniel să se implice în multe acte de caritate, iar de celebritate s-a folosit pentru a se implica în acțiunile societății civile.

Ce avere are Daniel Negreanu

De exemplu, în perioada campaniei electorale din Statele Unite, acesta a făcut o adevărată campanie pe Twitter împotriva lui Donald Trump, împingându-i pe fanii lui să meargă la vot. A făcut chiar pe glumă și a spus că este dispus să-l pupe pe fiecare în parte, cu limba, pentru asta.

Duși cu vorba de două Guverne, oamenii din Cumpăna sunt într-o situație dramatică
Recomandări

Duși cu vorba de două Guverne, oamenii din Cumpăna sunt într-o situație dramatică

De un sărut ca la carte a avut parte și el în urmă cu doar câteva zile, întâmplare care a lăsat loc de interpretat. Daniel a fost surprins în timp ce se săruta cu actrița Jennie Garth, cunoscută pentru rolul pe care l-a avut în celebrul serial Melrose Place.

ce avere are daniel negreanu, romanul se iubeste cu jennie garth

Revenind la implicarea lui în politică, Daniel a fost invitat în cadrul unei emisiuni radio să dezbată pe tema campaniei electoare, moment în care realizatorul a dezvăluit și ce avere are Daniel Negreanu din poker, respectiv 23 de milioane de dolari. O mare parte din banii pe care i-a câștigat până acum, acesta i-a invetsit într-o proprietate imensă din Vegas, pe care și-a construit o casă care pe in interior seamănă cu un cazino.

Close
Închide
  Close