Mergi direct la conținut »
FOTO | Ce face Serena Williams înainte de fiecare meci de tenis
Ştiri Libertatea > Ştiri > FOTO | Ce face Serena Williams înainte de fiecare meci de tenis

FOTO | Ce face Serena Williams înainte de fiecare meci de tenis

Viața Serenei Williams s-a schimbat total acum 11 luni când în viața ei a apărut Olympia, primul copil al tenismenei. Jucătoarea a apărut de curând pe coperta InStyle, revistă la care a acordat un interviu în care a vorbit despre cum este să fii sportiv de performață și mamă în același timp. 

Serena Williams, în vârstă de 36 de ani, a apărut în InStyle Magazine care a inaugurat o ediție „Badass Women”. În interviul acordat revistei, fostul număr 1 WTA a vorbit despre ce turnură a luat viața ei de când a venit pe lume fetița ei, vorbind deschis despre provocările pe care acum le întâmpină înainte de meciuri.

Una dintre provocări este că Serena încă o alăptează pe Olympia care are acum doar 11 luni. „Încă o alăptez. Trebuie să pompez lapte înainte de fiecare meci pentru că am sânii prea mari. După, se micșorează cu o mărime sau două, aceea fiind cea mai bună parte a zilei pentru mine. Ne jucăm și apoi mă furișez la antrenament, de obicei pe la 8 dimineața. Am o singură regulă, să termin antrenamentul până la ora 13:00. Iubesc tenisul, dar trebuie să fiu cu fata mea. Vreau să o pun pe ea înainte de orice altceva”, a spus Serena.

Mama bear and baby cub #beingSerena @hbo

A post shared by Serena Williams (@serenawilliams) on

Despre Wimbledon, Serena spune că este interesant că i s-a oferit statutul de favorită deși e numărul 183 mondial înainte de acest turneu. „E interesant pentru că nu s-a mai întâmplat așa ceva cu o jucătoare care abia a născut. Se întâmplă pentru că e vorba de mine. Mă bucur însă că se acordă atenție și acestui capitol, pentru că e nevoie de o schimbare și sper că se va realiza cât mai repede”, a spus una dintre cele mai bune jucătoare de tenis din toate timpurile care va începe turneul din Anglia de pe poziția 25.

De curând, Serena a fost în centrul unui scandal după ce s-a aflat că, pe 14 iunie, a refuzat să facă controlul antidoping care se face în mod obișnuit înaintea unui turneu.


VIDEO/ Spencer Coca, directorul de companie petrolieră care explorează peșteri: “Am mers 22 de ore pe coardă, în subteran”


 

Close
Închide
  Close