Boxerul, al cărui promoter îi este gigantul Floyd Mayweather, își împarte viața, cu bune și cu rele, cu frumoasa de origine română Elena Lungu, alături de care locuiește în Las Vegas și au în spate o frumoasă poveste de dragoste ce durează de mai mult de patru ani.

Ce iubită frumoasă are Ronald Gavril, The Thrill

Deținător al centurii de campion nord-american al categoriei NABF, Ronald Gavril (31 ani) este îndrăgostit lulea de cea care îi este nu numai iubită, dar și un  important sprijin în cariera sa, persoana care se ocupă atent de dietă, de nutriție și vitaminizare, mai ales de zâmbetul său, căci, în preajma ei, se leapădă de imaginea de tip dur și devine o persoană simpatică și veselă.

După controversata dispută cu americanul David Benavidez, desfășurată recent în Las Vegas (unde a pierdut la puncte, deși mai toată lumea boxului îl consideră câștigător de drept), Gavril și Elena au venit acasă, în România, loc pe care boxerul nu l-a mai vizitat de ceva ani, din cauza programului său de pregătire.

“Avem programată o lună și jumătate de vacanță”, ne-au declarat cei doi americani de origine română. Ronald n-a mai fost de doi ani în țară! “Cum e viața noastră în Vegas? Nu e atât de plină și zgomotoasă pe cât se vede în filme. Ducem mai degrabă o viață liniștită, într-un loc verde, departe de zarva din centru, fără petreceri și excese, înconjurați de prieteni”.

FOTO: Vlad Chirea

CITEȘTE ȘI:
VIDEO/ Interviu cu boxerul Ronald Gavril: „Boxul este corupt și nu-mi este teamă s-o spun”

Urmărește-ne pe Google News