20 Sep. 2017 17:33

Ce se întâmplă cu Michael Schumacher. Familia a semnat!

Distribuie

Ce se întâmplă cu Michael Schumacher. Familia a semnat! Fostul pilot de Formula 1 va fi transportat la o clinică din Texas.

La finalul lunii decembrie se vor împlini patru ani de la teribilul accident suferit la schi de Michael Schumacher, în urma căruia septuplul campion mondial din Formula 1 s-a ales cu leziuni severe la nivelul creierului.

Întrucât starea sa nu s-a îmbunătățit aproape deloc după respectivul accident, familia acestuia ar fi decis să-l transporte pe fostul pilot, ajuns acum la 48 de ani, la o clinică din Statele Unite.

Conform revistei germane Bravo, acolo el ar urma să fie tratat de medicul specialist în leziuni ale creierului Mark Weeks, din Dallas, Texas (acolo unde Schumacher deține o fermă de vite).

După ce a fost externat, în urma accidentului suferit în Franța, pe pârtia de la Meribel, Michael Schumacher și-a continuat recuperarea într-o locuință din apropierea Lacului Geneva, din Elveția. Jurnaliștii au fost ținuți departe de respectiva casă, iar în presă au apărut puține informații legate de starea germanului.

Fenomen extrem în România. Furtună cu gheață cât mingea de tenis. Imagini șocante

A început ofensiva împotriva centralelor de apartament!

Conform anumitor zvonuri, condiția lui Schumacher nu s-a îmbunătățit foarte mult. El a ajuns să cântărească doar 45 kg.

Citiți și Trei ani de la accidentul lui Michael Schumacher. Familia a anunțat că nu va mai vorbi despre starea acestuia

 

Loading...
Comentarii