MENIU CAUTĂ

Ce vedete de la noi practică yoga

Distribuie

Ce vedete de la noi practică yoga! De la Laura Cosoi, la Andreea Marin! Instructorul de yoga Ioana Hudiță povestește ce vedete are la clasă.

Ioana Hudiță, prima antrenoare de yoga angajată de un club din România. Ioana, 31 de ani, antrenor personal și instructor de yoga, lucrează cu poloiștii de la Steaua, după ce a colaborat cu antrenorul Andrei Iosep și la Dinamo.

Ce vedete a avut la sală: ”Am făcut antrenamente personale cu actrița și prezentatoarea tv Adela Popescu, au mai venit la clase actrița Laura Cosoi, dar și vedeta de televiuzine Andreea Marin”.
Baschetbalistul Levi Szijarto: ”Yoghinii fac exerciții de mii de ani, în sport au apărut doar de câțiva ani. În urmă cu câțiva ani, dacă îmi spunea cineva despre lucrurile pe care eu le fac acum, sau despre meditație, nici nu îi dădeam atenție, pentru că eu eram setat pe altceva. Aveam soldăția mea, eram setat pe execuție. N-aveam timp de așa ceva”.
Andreea Marin: ”Dacă yoga ar fi doar un sport, atunci yoga este cel mai vechi sport din lume (cu o vechime de aproape 5.000 ani) și s-ar traduce prin sportul unde nu există competiție, ci uniune și echilibru între ceea ce gândesti, spui și faci”.

Iulia Vântur: ”În sanskrită ”yoga” se traduce prin ”uniune”, uniunea dintre minte, corp şi suflet. După fiecare oră de yoga, eu mă simţeam uşoară, liniştită, într-o stare de pace, bucurie, echilibru şi acceptare a tot ce e în jur”.

Adela Popescu: ”După fiecare curs, adorm la momentul de relaxare, iar instructorul îmi spune că e un semn foarte bun, căci reuşesc să mă relaxez”. Instructorul e Ioana Hudiță.
Laura Cosoi: ”Am făcut prima oară yoga în natură în Thailanda și nu am putut uita acea senzație uimitoare că devin una cu tot ce e în jur, că mă încarc de toată energia naturii”.
Laura face și Aerial Yoga!
 Inna, Mădălina Ghenea, Raluca Lăzăruț sau Iulia Vântur practică și ele yoga!
Cât costă un antrenament de yoga: în general, în București, e între 30 și 70 de lei pe clasă – ședința. Abonamentele sunt între 200 si 500 de lei lunar, depind de pachetele alese.

Citește mai multe despre Adela Popescu, Ioana Hudiță și Yoga pe Libertatea.

Comentarii