MENIU CAUTĂ

Charme á la Burca

Distribuie

Mijlocasul lui FC National, Ovidiu Burca, are un program incarcat si in pauza de vara a Diviziei A.  Fotbalistul si-a deschis un lounge-restaurant in zona Lipscani, de al carui manageriat se ocupa sotia sa, Sandra, si o foarte buna prietena a cuplului, Georgiana Bulugea.


Deschis in urma cu cateva saptamani, Restaurantul Charme din centrul istoric al  Capitalei  are o clientela selecta formata din oameni de afaceri, angajati ai institutiilor din zona, turisti straini si studenti. Decorat modern cu influente neoclasice, proiect al designerului Tudor Liviu, lounge-restaurantul se intinde pe o suprafata de 400 metri patrati, impartiti pe patru niveluri: subsol, parter, etaj 1 si etaj 2.


Patronul locatiei este fostul dinamovist Ovidiu Burca, jucator legitimat in prezent la National, care si-a dorit o afacere de familie. ”De aproape doi ani ne doream sa deschidem un restaurant cu specific mediteranean, dar nu gaseam locatia potrivita. Am reusit acest lucru abia la sfarsitul lui 2005. De atunci am investit zeci de mii spre sute de mii de euro in restaurant. Cand o vad pe Sandra (n.r. sotia sa) fericita si pasionata de proiect, acest lucru ma implineste. Sper ca sotia mea si partenera noastra Georgiana Bulugea sa faca din aceasta afacere un brand si in cativa ani sa existe un lant  de restaurante Charme in Romania, cu preturi de bun-simt si care se adreseaza oamenilor de buna calitate”,  a precizat Burca, fotbalist care la 18 ani juca in Ecuador la echipa Emelec, iar un an mai tarziu in Japonia, la Jeff United. Printre clientii restaurantului se numara colegii lui Burca de la FC National, dar si bunul sau prieten Vladut Munteanu.

Comentarii