MENIU CAUTĂ

Cine e cel mai bun?

Distribuie

In primavara, Sora l-a invins pe Zmarandescu. Atunci, bodyguardul lui Gigi Becali a declarat ca a fost nepregatit si a cerut revansa. Acum a venit ziua in care cei doi se vor lupta pe viata si pe moarte. Replica din filmul Highlander, ”La final trebuie sa ramana numai unul!”, se aplica perfect in cazul meciului de azi.


Universul Local Kombat e in fierbere. Gala de la Ramnicu Valcea, ce urmeaza a fi transmisa in direct de PRO TV, sambata, de la ora 22.45, starneste multe pasiuni. Revansa meciului Sora-Zmarandescu din primavara, capul de afis al galei, a nascut iar declaratii patimase. ”Stiu cum sa-l bat pe Catalin si de data aceasta. Ii pregatesc o surpriza sambata seara”, a declarat Sora, care a spus totusi ca-l respecta pe Zmarandescu. ”Din pacate, in sportul asta urca doi campioni in ring si iese invingator doar unul. Acela voi fi eu”, a adaugat el. Chiar daca a marturisit ca va fi mai ponderat in declaratii fata de data trecuta, garda de corp a lui Gigi Becali a promis insa ca de data aceasta lupta va fi altfel: ”Nu voi mai face greselile din meciul trecut. Prestatia mea in ring va fi alta”.

Meciul de azi e preambulul unui show de senzatie. Daca organizatorii reusesc sa-i convinga pe Sora, Zmarandescu, Iftimoaie si Ghita  sa se bata intre ei,  atunci vor da cea mai mare lovitura din istoria sporturilor de contact din Romania.

La Valcea, al doilea eveniment al galei este tinut de Pitbull Atodiresei. In drumul sau spre marele meci cu campionul mondial, ”Printul” Samir Mohammed, romanul ii va intalni in ring, in aceeasi seara, pe francezul Modibo Diarra, fost campion mondial de savate juniori, si pe turcul Abusamed Deliaoglu, campion european de kickboxing WKN. Celelalte meciuri ale galei sunt: Nicu Dascalu – Mohammed Kodad si Mihaita Golescu – Catalin Morosanu.

In aceeasi seara va avea loc la Ramnicu Valcea si o gala de box profesionist cu unii dintre cei mai valorosi pugilisti romani din tara. Viorel Simion si ”Pantera” Tanasie vor fi principalele puncte de atractie ale galei in care vor lupta sportivi din Romania, Polonia si Germania. Astfel, spectatorii galei Local Kombat care vor veni mai devreme in sala se vor putea bucura, de la ora 20.00, de mai multe meciuri de box.


 

Comentarii