Mergi direct la conținut »
UPDATE: Corbeanu, marele câștigător! Succes și pentru Ristea. Cine au fost românii invitați să ia parte la showul Superkombat din China
Sport Libertatea > Sport

UPDATE: Corbeanu, marele câștigător! Succes și pentru Ristea. Cine au fost românii invitați să ia parte la showul Superkombat din China

Cine sunt românii invitați să ia parte la showul Superkombat din China. Pentru a doua oară în ultima lună, un nou show Superkombat, promoția fondată de Eduard Irimia, va avea loc în China, la Shenzen.

ACTUALIZARE 13 august. Daniel Corbeanu este marele câştigător al nopţii la Superkombat China, după ce l-a învins pe Liu Hainan prin KO în prima rundă. A învins și Cristi Ristea.

Spectacolul este parte dintr-un acord pe termen lung semnat între Eduard Irimia și chinezii de la Faith Fight. După ce a organizat gale în toată Europa, Superkombat devenind unul dintre cele mai cunoscute branduri de sporturi de contact din lume, Irimia a anunțat luna trecută intrarea oficială pe piața chineză.

Cine sunt românii invitați să ia parte la showul Superkombat din China. Cristian Ristea a câștigat centura intercontinentală

La sfârșitul lui iulie, în gigantul Shenzen, a avut loc o primă gală ediție specială Superkombat, prezentată de Faith Fight, iar în main-event, Cristian Ristea a luptat pentru centura intercontinentală împotriva portughezului Bruno Susano.

De asemenea, un alt român, Daniel Corbeanu a reușit KO-ul serii, succesul său fiind aplaudat la scenă deschisă de miile de spectatori chinezi. În această sâmbătă, tot la Shenzen, orașul care o populație mai mare decât a României, va avea loc un nou show în colaborare.

Cine sunt românii invitați să ia parte la showul Superkombat din China. Ristea, Daniel Corbeanu și Adelin Mihăilă, invitați la Shenzen

Partea chineză a rămas impresionată de Ristea și Corbeanu, aceștia revenind deja la Shenzen, acolo unde se află în stagiu de pregătire. Alături de aceștia a fost invitat și Adelin Mihăilă, un sportiv din noua generație, neînvins până acum în cariera de profesionist.

Evenimentul va putea fi urmărit, în reluare, în România, pe Sport.ro

Close
Închide
  Close