Dupa meciul cu Gloria, antrenorul Universitatii impusese silenzio stampa. Sambata, dupa meciul cu Sportul, tehnicianul a aparut la conferinta de presa. „De data asta nu ati vazut blatul? Doua goluri aproape identice cu cele din partida cu Bistrita, portarul Stancioiu le-a lasat. Acum de ce nu mai spuneti ca a fost aranjat?”, a declarat ironic Sorin Cirtu. Acesta a infirmat zvonurile cum ca intre el si McBreen ar fi existat un conflict, dupa jocul cu UTA: „Nu am veleitati sa ma bat cu jucatorii. Sunt inventii, iar eu l-am trimis pe McBreen la tineret pentru ca a ratat incredibil in jocul cu UTA. Azi (n.r. – sambata) s-a achitat foarte bine de sarcini. Nu suntem suparati”.
PLANGERE. Tehnicianul Sportului, Cezar Zamfir, a spus dupa meci ca echipa sa este mult mai aproape de retrogradare si ca nu banii ar fi principala problema, ci jocul slab: „Si la Poli, si la Otelul sunt probleme financiare si totusi sunt rezultate. Daca vor aparea rezultatele, vor fi si bani. Trebuie sa tragem tare pentru a prinde macar un loc pentru baraj”. Inainte de meci, mai multi fotbalisti din Regie se plangeau „alb-albastrilor” ca nu au bani nici sa mearga acasa cu taxiurile.
CRITICI. Cei 10.000 de suporteri prezenti in tribune i-au apostrofat pe conducatori pentru ca nu s-a jucat in nocturna: „Domnilor, daca nu vedeti, nocturna e la vreo 20 de metri in sus, chiar pe stadion”, „Avem nocturna si va e frica sa o folositi”, „De 15 ani visam la nocturna si voi va bateti joc”.
UITARE. Fost component al Craiovei Maxima, Zoli Crisan a implinit, sambata, 48 de ani. Chiar daca s-a simtit foarte rau, el a tinut sa urmareasca la lucru echipa de suflet. „Cea mai mare bucurie e ca sunt in viata si ca Universitatea a batut pe Sportul. Cei de la Universitatea sunt prea ocupati. Doar mama si sora mi-au urat traditionalul „La multi ani””, a precizat Crisan.
DEDICATIE. Dupa faza splendida purtand marca McBreen – Lutu si incheiata cu gol de ultimul, cei doi fotbalisti s-au imbratisat, dupa care atacantul australian s-a indreptat catre noul director de competitii, Ovidiu Costesin, spunandu-i: „Sa stii ca este pentru tatal tau”. Fiul lui Vasile Costesin, decedat in prima zi a Pastelui, locuieste impreuna cu McBreen, fiind totodata cei mai buni prieteni. Victoria de sambata a fost dedicata in memoria fostului director de competitii.

Urmărește-ne pe Google News