Mergi direct la conținut »
Claudiu Keșeru a marcat din nou pentru Ludogoreț Razgrad. Campioana Bulgariei a urcat pe primul loc în clasament
Sport Libertatea > Sport

Claudiu Keșeru a marcat din nou pentru Ludogoreț Razgrad. Campioana Bulgariei a urcat pe primul loc în clasament

Claudiu Keșeru a marcat din nou pentru Ludogoreț Razgrad. Campioana Bulgariei a urcat pe primul loc în clasament. BULGARIA - etapa a 20-a OFK PIRIN BLAGOEVGRAD - LUDOGOREȚ RAZGRAD 0-2  Claudiu Keșeru (31), Jody Lukoki (33) Într-un meci din etapa a 20-a, luni, Ludogoreț a jucat, în deplasare, cu modesta Pirin Blagoevgrad. Scorul final s-a stabilit până la pauză: 2-0.

De Daniel Conțescu,

Pentru Ludogoreț, au marcat, în primele 45 de minute, Claudiu Keșeru (31), și Jody Lukoki (33). În 19 runde, internaționalul român a izbutit 10 goluri în campionat, fiind însă la mare distanță de liderul golgheterilor, brazilianul Fernando Karanga (ȚSKA Sofia), 17 reușite.

Trupa lui Dimităr Dimitrov, unde joacă și ex-dinamovistul Cosmin Moți, are o zestre de 48 de puncte și a trecut de pe locul secund pe primul loc, urmare a succesului cu Pirin.

Fostul lider, ȚSKA Sofia, are 47 de puncte, în 20 de runde. Levski Sofia, gruparea de pe locul 3, are 39 de puncte. OFK Pirin ocupă locul 11, cu 19 puncte. În prima ligă din Bulgaria sunt 14 echipe.

Clasamentul, AICI.

Close
Închide
  Close