Mergi direct la conținut »
Clubul unde au fost înjunghiați cei doi baschetbaliști americani este renumit în Brăila pentru scandaluri. BGS Brăila: ”Clanurile fac legea noaptea”
Sport Libertatea > Sport > Clubul unde au fost înjunghiați cei doi baschetbaliști americani este renumit în Brăila pentru scandaluri. BGS Brăila: ”Clanurile fac legea noaptea”

Clubul unde au fost înjunghiați cei doi baschetbaliști americani este renumit în Brăila pentru scandaluri. BGS Brăila: ”Clanurile fac legea noaptea”

Clubul unde au fost înjunghiați cei doi baschetbaliști americani este renumit în Brăila pentru scandalurile și bătăile cu cuțite. 

Sportivii Darrel Bowie și Joseph McClain, legitimați la clubul Cuza Sport din Brăila, au fost atacați în noaptea de sâmbătă spre duminică de mai multe persoane, în timp ce se aflau pe terasa „The Music Pub”.

În broșuri, proprietarii clubului își asigură clienții că sunt în siguranță, chiar dacă Brăilă este denumit „Orașul cuțitarilor”:

„The Music Pub este un loc în care am dorit să arătăm că există oameni frumoşi în oraşul Brăila, oameni care pot aprecia un concert de calitate, un instrument mânuit cu virtuozitate, o glumă inteligenţă, o mâncare bună, o seară reuşită şi lipsită de orice fel de conotaţii negative, sub atentă supraveghere a BGS Brăila şi în deplină siguranţă, respectând toate normele în vigoare pe teme de sănătate şi protecţie la incendiu”.

Libertatea a contactat BGS Brăila pentru a cere detalii despre incidentul de sâmbătă noapte.

„Nu mai avem contract de trei ani cu cei de la The Music Pub, din cauza problemelor. Este cel mai mare club din Brăila și acolo se strâng mulți oameni. Înjunghierile în Brăila au ajuns să fie ceva normal, ca și cum ar fi călcată o pisică pe stradă. Clanurile fac legea noaptea în Brăila. După 12 noaptea, nu mai iese nimeni în oraș. Nu se face nimic pentru combaterea violențelor”, a dezvăluit un reprezentant BGS Brăila.

De ce a refuzat Cristian Tudor Popescu invitația la dezbaterea organizată de Klaus Iohannis
Recomandări

De ce a refuzat Cristian Tudor Popescu invitația la dezbaterea organizată de Klaus Iohannis

Incidentul în care au fost implicați baschetbaliștii americani s-a petrecut sâmbătă noapte, în jurul orei 1.00. Totul ar fi plecat de la o fată, care a părăsit grupul cu care era și ar fi mers la masa sportivilor. Asta a atras furia celor cu care tânăra venise. Amicii acesteia au tăbărât cu pumnii și piciorele pe baschetbaliști, iar cineva i-a înjunghiat pe Bowie, perforându-i un plămân, și pe McClain cu un cuțit.

În „The Music Pub” au prestat nume sonore din muzică: Dan Helciug şi Spitalul de Urgenţă, Trupa Jukebox, Mihai Mărgineanu, Direcţia 5, Sarmalele Reci, Nightlosers, Mike Godoroja & Blue Spirit, Nicu Patoi, Berti Barbera, Julie Mayaya şi Zaza Band, Cyfer, Vali Răcilă, Over Band, Gusti & Friends Accoustic Band, Emilian Florentin Gheorghe la chitară şi Cristi Horia la vioara şi mulţi, mulţi alţii.

Iohannis a anunțat ce se va întâmpla dacă Viorica Dăncilă apare la dezbaterea organizată marţi
Recomandări

Iohannis a anunțat ce se va întâmpla dacă Viorica Dăncilă apare la dezbaterea organizată marţi

Pe scena clubului sunt organizate și spectacole de standup comedy. Prin localul în care au fost atacați baschetbaliștii americani de la Cuza Sport Brăila au trecut printre alții artiști cunoscuți, precum Bobonete, Vancică, Diţă şi Rait la Teo, Vio şi Costel, Sorin Pârcălab, Radu Isac, Cristi Popesco exFermecatoru, Cătălin Iliescu şi Claudiu Constantin, Cristian Dumitru & Friends, Octavian Dumitru, Radu Pietreanu, Tibi Neuronu.

Primăria Brăila pune creşterea ratei infracţionalităţii din oraș pe seama crizei economice mondiale.


Citești și: VIDEO/ Dan Ciotoi de la Generic ascultă Smiley și Holograf! Cântărețul de muzică de petrecere ne-a făcut mărturisiri surprinzătoare

Close
Închide
  Close