LambagiuIcon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Florin Lambagiu este un tânăr de 20 de ani din Iași. În urmă cu 2 ani a fost cules de Mihai Constantin, cel care îi antrenează pe Cătălin Moroșanu și pe Sebastian Ciobanu, de pe un șantier din Iași. Constantin l-a ochit pentru că era puternic și harnic.

::placeholdeR–>

Inventiv atunci când trebuie să-și promoveze sportivii, Constantin l-a botezat pe Lambagiu “Rambo din Copou”. Și porecla a prins iute ! Luni 16 octombrie, Rambo din târgul Ieșilor va avea parte de cea mai dificilă încercare a carierei sale de până acum.
Va da piept cu un veteran al artelor marțiale din România, multiplul campion mondial și european de kempo Mirel Dragan. Cu 11 ani mai vârstnic decât Lambagiu, maestrul emerit al sportului Mirel Drăgan este un cocktail de voință, tehnică, forță și experiență în zona artelor marțiale.
De partea cealaltă, Lambagiu se prezintă la apel cu un munte de ambiție, cu o pregătire fizică de invidiat și cu o tehnică de luptă dobândită la cel mai titrat club de kickboxing din țară, Scorpions Iași. Cine va învinge, oul sau găina, aflăm luni 16 octombrie în direct pe Digi Sport de la ora 20.00.

Google News Urmărește-ne pe Google News