Mergi direct la conținut »
Copos și viața după gratii. S-au SĂTURAT toți de el / EXCLUSIV
Sport Libertatea > Sport > Copos și viața după gratii. S-au SĂTURAT toți de el / EXCLUSIV

Copos și viața după gratii. S-au SĂTURAT toți de el / EXCLUSIV

Condamnat la patru ani de închisoare în dosarele transferurilor de fotbaliști în străinătate și Loteria, fostul patron al Rapidului, George Copos, a rămas singur să-și plângă de milă în Penitenciarul Rahova.

Cel puțin așa susțiune Miron Cozma. ”Copos a rămas în lumea lui. I s-s scufundat planeta și acum își plânge de milă”, a declarat fostul lider al minerilor din Valea Jiului pentru SportNews.ro. Părăsit de colegii de celulă Gică Popescu și Mihai Stoica, după ce aceștia au fost transferați la penitenciarul Jilava, George Copos este cu moralul la pământ. ”Copos nici nu prea iese din cameră, preferă să stea închis acolo între patru pereți și să scrie sau să citească. De multe ori, alți deținuți îi bat la ușă și fac glume pe seama sa, dar el nu le răspunde”, a dezvăluit ”Luceafărul huilei”. Miron Cozma a continuat:

 ”George Copos trăiește și acum cu senzația că toată lumea i-a fost împotrivă. În opinia lui, absolut toți cei pe care i-a cunoscut au avut un dinte împotriva lui. Cred că gândește așa până și despre colegii de celulă. Nu mai suportă pe nimeni, dar nici nu prea e suportat nici el de ceilalți deținuți. S-au săturat toți de el!”.

Închis aproape zece ani în dosarul mineriadelor, Miron Cozma a conchis: ”Până la un punct, eu îl înțeleg pe George Copos. Știu că îi e greu în pușcărie, dar, dacă nu socializează cu nimeni, o să-i fie și mai greu. Asta este viața, și cu bune, și cu rele. Deținuții nu-l vor respecta, dacă el nu știe să se comporte în prezența celorlalți colegi de suferință”.

 

Close
Închide
  Close