MENIU CAUTĂ
11 Iul. 2018 16:48

Fosta gimnastă Corina Ungureanu se vrea campioană la golf. Iubitul ei este instructor de profil | FOTO

Distribuie

Fosta mare campioană la gimnastică artistică Corina Ungureanu vrea să devină campioană și la golf. Iubitul ei, Santiago, este instructor de golf.

Corina Ungureanu este una dintre gimnastele de talie mondială pe care le-a avut România. Retrasă din activitate de mulți ani, Corina Ungureanu antrenează fetițele care vor să urmeze o carieră în gimnastică, dar participă și la turnee de golf. de altfel, iubitul ei, Santiago, este instructor de golf.

„Santiago e iubitul meu. E instructor de golf. Suntem împreună de trei ani.Nne certăm groaznic pe terenul de golf.

Eu antrenez fetele la gimnastică, iar când am timp merg la golf. Nu reușesc să joc atât cât îmi doresc. Am fost și îl Bulgaria la un turneu…

…este foarte greu, dacă nu joci. Poate părea plictisitor pentru necunoscători. Dar după părerea mea este singurul sport care te deconetează de la orice problemă. este sport individual. E singurul la care mă pricep în afară de gimnastică.

Nu este foarte scump, dar nici foarte ieftin. Să vedem acum dacă o să mai am timp să merg la turnee în acest sezon”, a explicat Corina Ungureanu la emisiunea La Măruță, de la Pro TV.


Citește și: CORESPONDENȚĂ DE LA BRUXELLES/ Începe unul dintre cele mai tensionate summit-uri NATO din ultimii 20 de ani. Cum se poziţionează România


 

Citește mai multe despre corina Ungureanu, gimnastică și golf pe Libertatea.

Comentarii