Pontul din tenis este jucat astăzi pe un meci din cadrul sferturilor de finală ale turneului WTA Sankt Petersburg, din Rusia. Mai exact, este vorba despre duelul dintre Petra Kvitova și Jelena Ostapenko, care va avea loc nu mai devreme de ora 15:00 și pe care îl vom prefața pe scurt în următoarele rânduri.

Petra Kvitova vine după un sezon oarecum reușit, în care s-a impus la turneul WTA Birmingham și în care a ajuns în sferturi la US Open, dar și în semifinale la Beijing. Aflată pe locl 29 WTA, jucătoarea din Cehia și-a început noul an la Sydney, acolo unde a pierdut încă din al doilea tur. Situația a fost și mai rea la Australian Open, oprindu-se chiar după primul meci după duelul cu Petkovic. Totuși, la actualul turneu Kvitova a avut un parcurs destul de bun până în prezent. Aceasta a trecut în 2 seturi de Elena Vesnina, dar și de Irina Begu cu 2-1.

De partea cealaltă, Jelena Ostapenko vine cu siguranță după cel mai bun an al carierei. În 2017, cel mai important rezultat a fost cu siguranță câștigarea Grand Slam-ului French Open, după dramatica finală cu Simona Halep. În 2018, locul 6 WTA a fost eliminată de la Shenzhen încă după primul meci, rezultatul fiind repetat și la Sydney. Totuși, la Australian Open letona de 20 ani a ajuns până în șaisprezecimi. Un singur meci a disputat Ostapenko la Sankt Petersburg, unul în fața jucătoarei de pe locul 197 WTA, Zvonareva, câștigat în minimum de seturi.

Cele două tenismene s-au duelat de patru ori în trecut, toate întâlnirile având loc în 2016, iar situația este chilbrată, fiecare având câte două victorii.

Azi, casele de pariuri o dau favorită pe Kvitova, jucătoarea mai experimentată. Totuși, noi vom merge pe mână Jelenei Ostapenko, ținând cont de dinamica în care ea se află. Cota pronosticului este una excelentă, de 2.40 mai exact, acesta fiind preluat din oferta celor de la Betano, agenție ce deține și un cazino online licențiat.

Cota zilei din Tenis – Petra Kvitova vs Jelena Ostapenko

Biletele din Tenis ne sunt propuse de redacția Pontul-Zilei.com, unul dintre cele mai bune site-uri din acest domeniu.

 

 

Urmărește-ne pe Google News