MENIU CAUTĂ
28 Dec. 2017 12:34

Cota zilei și avancronică pentru Kuweit vs Emiratele Arabe Unite

Distribuie

Cota zilei și avancronică pentru Kuweit vs Emiratele Arabe Unite.

Competiţie – Cupa Națiunilor Golfului / Grupa A / Runda 3

Formă Kuweit (ultimele 5 partide) – I I I I I

Formă Emiratele Arabe Unite (ultimele 5 partide) – I I V V E

sursa foto: elheddaf.com

Cota zilei de azi vine de la Cupa Națiunilor Golfului, mai exact de la duelul dintre Kuweit și Emiratele Arabe Unite, meci ce va avea loc de la ora 17:30. În rândurile de mai jos, vă prezentăm o scurtă analiză a partidei, urmată, așa cum deja v-am obișnuit, de un pont pentru pariuri.

Naționala de Fotbal din Kuweit ocupă ultima poziție în Grupa A a Cupei Națiunilor Golfului, după două runde în care nu a adunat vreun punct. Până acum, echipa s-a duelat cu Arabia Saudită și cu Oman, scorurile fiind 1-2, respectiv1-0. Gazdele de acum vin după 7 meciuri fără victorie. Ultimul succes pe care l-au obțiunt a fost în anul 2015, după un 0-2 cu Laos. Kuweit nu impresionează la vreun capitol, fiind o reprezentativă mică, evident necalificată la Campionatul Mondial.

Dincolo, formația similară a Emiratelor Arabe Unite se află pe locul 2 în grupă, cu 4 puncte, la egalitate cu liderul Arabia Saudită. În cele două etape scurse până acum, echipa a învins cu 0-1 pe Oman și a remizat cu 0-0 în duelul cu saudiții. Forma arabilor este una destul de bună, aceștia fiind neînvinși în ultimele trei meciuri disputate. Chiar și așa, oaspeții au ratat și ei calificarea la Cupa Mondială din 2018, asta după ce au terminat calificările pe locul 4. Naționala Emiratelor Arabe Unite nu este cunoscută pentru un joc bun prestat în deplasare, având doar o victorie în 2017 în astfel de partide.

În ultimele trei meciuri directe dintre cele două reprezentative câștig de cauză a avut Emiratele Arabe Unite, cu două victorii și un egal, însă ultimul duel a avut loc tocmai în 2014, deci nu ne putem baza pe o astfel de statistică.

Totuși, indiferent de forma pe care cele două naționale o au, atunci când se întâlnesc produc un spectacol fotbalistic bun, cu multe goluri, lucru pe care vom și miza. Dacă se vor marca minim trei azi, noi ne bucurăm de o cotă excelentă de 2.62, preluată din oferta agenției de pariuri Betfair.

Pontul-zilei.com este site-ul care ne oferă zi de zi pronosticuri pentru pariuri, acesta fiind unul dintre cele mai apreciate din România.

Loading...
Comentarii