MENIU CAUTĂ
21 Sep. 2008 22:35

Covaliu îşi face şcoală de scrimă

Distribuie

3758-91454-covaliucolaj.jpgProaspăt medaliat cu bronz la Jocurile Olimpice de la Beijing, Mihai Covaliu a primit o ofertă din partea PNL de a candida într-un colegiu uninominal la Braşov, la alegerile parlamentare.

Surprins de oferta liberalilor, Covaliu a decis, după ce s-a consultat cu soția sa, că nu a sosit încă momentul să intre în politică.

Este adevărat că am primit o propunere din partea lui Aristotel Căncescu, preşedintele Consiliului Județean Braşov, de a candida la parlamentare din partea PNL Braşov. Am cerut un timp de gîndire pentru a mă consulta cu familia. Pînă la urmă am decis să fac în continuare ceea ce ştiu mai bine, adică scrimă', a spus Covaliu. Sportivul braşovean nu exclude însă varianta ca în viitor să intre în lumea politică.

Lasă politica pentru viitor

Pe viitor? Nu se ştie. E posibil ca în viitor să intru în politică. Nu exclud din start această posibilitate. Consider doar că acum mai am multe de spus în scrimă. Nu e momentul să intru în politică', a explicat campionul olimpic de la Sydney. Propunerea m-a onorat, dar am ales să să continuu să fac sport. Am alte planuri. Îmi doresc să deschid la Braşov o şcoală de scrimă, care să-mi poarte numele', a conchis Mihai.

A avut exemplul Duckadam

Mirajul politicii atrage mulți sportivi celebri, dar nu toți reuşesc. Covaliu spune că s-a gândit la cazul lui Duckadam. Fostul fotbalist a intrat în PNG în 2004. La alegerile locale din 2004, eroul de la Sevilla nu a obținut la Arad mai mult de 3%. Duckadam nu a avut mai mult noroc nici în acest an, candidând fără succes la preşedinția CJ Arad.

Comentarii