Selecționerul reprezentativei Under 21 va debuta pe banca mai tinerilor ”tricolori” în meciul amical împotriva Islandei, care va avea loc pe stadionul ”Trans-Sil” din Târgu Mureș, în această seară, la ora 19:30.

La conferința de presă de dinaintea partidei, Cristi Dulca a vorbit despre utilitatea acestor partide amicale de dinaintea preliminariilor EURO 2016.
”Din păcate, nu cunoaștem prea multe despre adversarii din aceste două jocuri de pregătire. Atât Islanda, cât și Cipru au trecut printr-un schimb de generații. Islandezii, de exemplu, mai au doar trei jucători din lotul care s-a clasat pe poziția secundă, în spatele Franței, în campania trecută. Cu siguranță sunt două jocuri utile înaintea debutului în preliminariile EURO 2017”.
Despre grupa de calificare din care mai fac parte Danemarca, Țara Galilor, Bulgaria, Armenia și Luxemburg, Cristi Dulca spune că nu este deloc facilă.
”Deși pare o grupă accesibilă, și chiar este în comparație cu altele, nimeni nu este deja calificat. Timpul până la debutul din iunie, cu Armenia, este foarte scurt, așa că trebuie să profităm din plin de acțiuni precum aceste două partide. La începutul lunii iunie ne dorim să mai disputăm un joc amical cu o echipă de Liga 2. Am încredere în grup, este o generație promițătoare care poate duce România la un nou Campionat European de tineret” 
Selecționerul U21 apreciază și locația aleasă pentru aceste două partide amicale. ”Târgu Mureș este o alegere foarte bună ca oraș gazdă a acestor două jocuri. Am găsit condiții foarte bune de pregătire, orașul are o echipă în mare formă, așa că așteptăm ca suporterii, obișnuiți cu meciuri bune, să vină în număr cât mai mare la stadion”.
Intrarea la meciurile amicale cu Islanda (26 martie, ora 19:30) și Cipru (31 martie, ora 20:30) este liberă. Ambele partide vor fi transmise live la DigiSport.
Urmărește-ne pe Google News