Mergi direct la conținut »
CSA Steaua, victorie în SEHA League de handbal. Echipa bucureșteană a trecut la limită de Tatran Presov
Sport Libertatea > Sport > CSA Steaua, victorie în SEHA League de handbal. Echipa bucureșteană a trecut la limită de Tatran Presov

CSA Steaua, victorie în SEHA League de handbal. Echipa bucureșteană a trecut la limită de Tatran Presov

CSA Steaua, victorie în SEHA League de handbal. Echipa bucureșteană a trecut la limită de Tatran Presov.

De Ciprian Iana,

Echipa masculină de handbal CSA Steaua Bucureşti a debutat cu o victorie în competiţia regională SEHA League, 26-25 cu formaţia slovacă Tatran Presov, marţi seara, în Sala Polivalentă „Ioan Kunst-Ghermănescu” din Capitală.

Alin Roşu, cu 7 goluri, a fost cel mai bun marcator al roş-albaştrilor. Pentru Steaua au mai înscris Nemanja Grbovic 4 goluri, Javier Humet 4, Ionuţ Georgescu 3, Martin Johannson 3, Marius Stavrositu 2, Krsto Milosevic 1, Marin Vegar 1, Stefan Vujic 1.

De la învinşi s-au remarcat Jabuk Hrstka 6 goluri, Martin Stranovsky 6, Janus Lapajne 4.

CSA Steaua va juca următorul meci pe 11 septembrie cu HC PPD Zagreb, în deplasare, pe 13 septembrie acasă cu RK Vojvodina Novi Sad, pe 18 septembrie în deplasare cu Vardar Skopje, apoi acasă cu belaruşii de la Meşkov Brest, pe 26 septembrie.

În data de 16 octombrie va evolua în Croaţia, contra echipei RK Nexe, pe 31 octombrie se va juca meciul cu bosniacii de la RK Izvidac, acasă, pe 7 noiembrie este programată partida cu Metalurg Skopje, în deplasare, ”roş-albaştrii” urmând să încheie turul pe 28 noiembrie, acasă, cu RK Zeleznicar Nis, notează Agerpres.


Simona Halep va fi amendată după ieșirea nervoasă de la US Open 2018

Close
Închide
  Close