MENIU CAUTĂ

CSM București – Gyor, în semifinalele Ligii Campionilor la handbal feminin. Arbitri din Croația

Distribuie

Astăzi au fost stabilite, prin tragere la sorți, semifinalele Ligii Campionilor la handbal feminin: CSM București - Gyor și Rostov-Don - Vardar Skopje. Cele două semifinale ale Final Four-ului care se va disputa la Budapesta se vor juca pe 12 mai, de la ora 16:15, a doua zi urmând să se dispute finala mică și marea finală.

ACTUALIZARE 23 aprilie. Partida va fi condusă de doi arbitri croaţi, Dalibor Jurinovic şi Marko Mrvica. Conform site-ului oficial al Federaţiei Europene de Handbal (EHF), observatori la această partidă vor fi Jutta Ehrmann-Wolf (Germania) şi Anja Freser (Slovenia).

La cealaltă semifinală a Champions League, Rostov pe Don – Vardar Skopje, programată tot în 12 mai (ora 19,00) a fost delegată o brigadă din România compusă din Diana-Carmen Florescu şi Anamaria Stoia, iar observatori vor fi Carmen Manchado Lopez (Spania) şi Janka Stasova (Slovacia).

ACTUALIZARE 17 aprilie. La aflarea adversarei din semifinalele turneului Final Four din Liga Campionilor, Cristina Neagu a notat pe un site de socializare: „Zarurile au fost aruncate şi Gyor este adversara noastră în semifinale. La Budapesta, Gyor are avantajul de a juca acasă. Ne-am bucura dacă ar ajunge la meci cât mai mulţi suporteri de-ai noştri, să ne susţină într-un moment extrem de important pentru noi. Hai, CSM!”.

CSM București este calificată pentru al treilea an consecutiv în Final Four-ul competiției. Formația din capitala României a câștigat trofeul în 2016, la debutul în faza finală a Ligii Campionilor, după o finală de poveste cu Gyor.

Gyor este deținătoarea trofeului. În acest sezon, CSM București a întâlnit formația maghiară în faza grupelor principale, impunându-se cu 28-22 pe teren propriu și cedând cu 24-28 în deplasare.

Anul trecut, CSM București a treminat pe locul 3

Anul trecut, ”tigroaicele” au încheiat turneul pe locul 3, după ce au fost învinse în semifinale de Vardar Skopje și au câștigat finala mică, împotriva lui Buducnost Podgorica.

Campioana României a fost reprezentată la tragerea la sorți de interul dreapta norvegian Amanda Kurtovic.

Orele de start ale celor patru meciuri din Final Four-ul Ligii Campionilor vor fi 16:15 și 19:00.


Citește și: Cum se vor împărţi fondurile europene: UE ar vrea să ia din banii statelor din est pentru a-i da Greciei şi Spaniei

Citește mai multe despre CSM Bucuresti, Gyor, Rostov Don și vardar skopje pe Libertatea.

Comentarii