17 Apr. 2018 22:35

CSM București – Gyor, în semifinalele Ligii Campionilor la handbal feminin. Reacția Cristinei Neagu

Distribuie

Astăzi au fost stabilite, prin tragere la sorți, semifinalele Ligii Campionilor la handbal feminin: CSM București – Gyor și Rostov-Don – Vardar Skopje. Cele două semifinale ale Final Four-ului care se va disputa la Budapesta se vor juca pe 12 mai, a doua zi urmând să se dispute finala mică și marea finală.

ACTUALIZARE 17 aprilie. La aflarea adversarei din semifinalele turneului Final Four din Liga Campionilor, Cristina Neagu a notat pe un site de socializare: “Zarurile au fost aruncate şi Gyor este adversara noastră în semifinale. La Budapesta, Gyor are avantajul de a juca acasă. Ne-am bucura dacă ar ajunge la meci cât mai mulţi suporteri de-ai noştri, să ne susţină într-un moment extrem de important pentru noi. Hai, CSM!”.

CSM București este calificată pentru al treilea an consecutiv în Final Four-ul competiției. Formația din capitala României a câștigat trofeul în 2016, la debutul în faza finală a Ligii Campionilor, după o finală de poveste cu Gyor.

Gyor este deținătoarea trofeului. În acest sezon, CSM București a întâlnit formația maghiară în faza grupelor principale, impunându-se cu 28-22 pe teren propriu și cedând cu 24-28 în deplasare.

Anul trecut, CSM București a treminat pe locul 3

Anul trecut, “tigroaicele” au încheiat turneul pe locul 3, după ce au fost învinse în semifinale de Vardar Skopje și au câștigat finala mică, împotriva lui Buducnost Podgorica.

Campioana României a fost reprezentată la tragerea la sorți de interul dreapta norvegian Amanda Kurtovic.

Orele de start ale celor patru meciuri din Final Four-ul Ligii Campionilor vor fi 16:15 și 19:00.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Ziua Pământului
Loading...
Comentarii