Mergi direct la conținut »
CSM București renunță la portarul Linus Persson și îl ia pe Naumche Mojsovski
Sport Libertatea > Sport > CSM București renunță la portarul Linus Persson și îl ia pe Naumche Mojsovski

CSM București renunță la portarul Linus Persson și îl ia pe Naumche Mojsovski

Adus în vară la ”pachet” cu logodnica sa, Isabelle Gullden, portarul Linus Persson (27 de ani) nu a rezistat prea mult la CSM București. Suedezul a plecat de la vicecampioana României, nereușind să prindă de cele mai multe ori lotul echipei.

Persson s-a aflat în acest sezon în umbra lui Ionuț Iancu și Mario Blazevic și nu a bifat decât un singur meci în tricoul bucureștenilor.

În aceste condiții, cele două părți s-au despărțit oficial, astfel că CSM București rămâne cu doi portari pentru restul sezonului, având în vedere că perioada de transferuri s-a încheiat.

Calificată în Grupele Cupei EHF și aflată pe o poziție favorabilă pentru play-offul Ligii Naționale, CSMB a și transferat un jucător valoros și experimentat, care poate ajuta echipa pentru a-și îndeplini obiectivele. Astfel, familia ”Tigrilor” are un nou membru: macedoneanul Naumche Mojsovski. În vârstă de 35 de ani, acesta joacă pe postul de coordonator și a trecut în carieră pe la Struga, Pelister, Jug, Vardar, Metalurg Skopje (toate Macedonia), La Rioja (Spania) și Lekhwiya (Qatar / ultima echipă).

 

Mojsovski a semnat un contract pe un an și jumătate și va debuta pentru CSM București la meciul cu CH CSU Politehnica Timișoara, de joi, 3 decembrie (Sala Rapid, ora 17:15). Tot mâine, CSM București își va afla adversarele din Grupa Cupei EHF.

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close