Potrivit paginii de Facebook a ”tigroaicelor”, golurile au fost marcate de Claudia Constantinescu 4, Laura Chiper Moisă 4, Denisa Vâlcan 4, Itana Grbic 3, Marin 2, Crina Pintea 1.

În semifinale, CSM Bucureşti a fost învinsă de echipa franceză Metz Handball cu 28-27 (18-16). Golurile echipei antrenate de Tomas Ryde au fost reuşite de Moisă 7, Nora Mork 7, Crina Pintea 5, Gabriela Perianu 4, Iulia Curea 4.

În finală, Metz a trecut de echipa germană SG BBM Bietigheim cu 28-23 (14-11).

Următorul turneu de pregătire al echipei antrenate de suedezul Tomas Ryde este programat în perioada 8-11 august, în localitatea suedeza Skovde şi va alinia la start echipele: Skovde, IK Savehof (campioana Suediei), Skuru IK (care va participa în Cupa EHF), TTH Holstebro, Ajax Kobenhavn, Kungaelvs HK, toate din Danemarca, şi DHC Slavia Praga.

—————-

CSM Bucureşti a câştigat la limită, cu 21-20 (7-9), primul său meci din cadrul turneului feminin de handbal Wittlicher Cup, sâmbătă, cu formaţia germană Buxtehuder SV, potrivit paginii de Facebook a clubului bucureştean.

Crina Pintea, cu 7 goluri, a fost cea mai bună marcatoare a ”tigroaicelor”. Pentru CSMB, la care nu au jucat Cristina Neagu, Andrea Lekic şi Dragana Cvijic, toate accidentate, au mai înscris Nora Mork 4 goluri, Iulia Curea 3, Moisă 3, Gabriela Perianu 2, Claudia Constantinescu 1, Itana Grbic 1.

Meciul a avut două reprize a câte 25 de minute.

Tot sâmbătă, CSM Bucureşti va întâlni, de la ora 18:00, o altă echipă germană, Bayer 04 Leverkusen.

Citeşte şi:

Bucureștiul a pierdut supremația! Capitala nu mai domină autoritar sporturile de echipă, iar în sezonul 2018-2019 a cucerit doar trei din cele 14 trofee, în opt discipline care se joacă în mod colectiv

AUDIO Conversația dintre pilotul elicopterului lui Kobe Bryant și turnul de control: „Zburați prea jos!”
GSP.RO

AUDIO Conversația dintre pilotul elicopterului lui Kobe Bryant și turnul de control: „Zburați prea jos!”

Horoscop 28 ianuarie 2020. Capricornii au destule probleme urgente de rezolvat
HOROSCOP

Horoscop 28 ianuarie 2020. Capricornii au destule probleme urgente de rezolvat