Potrivit paginii de Facebook a ”tigroaicelor”, golurile au fost marcate de Claudia Constantinescu 4, Laura Chiper Moisă 4, Denisa Vâlcan 4, Itana Grbic 3, Marin 2, Crina Pintea 1.

În semifinale, CSM Bucureşti a fost învinsă de echipa franceză Metz Handball cu 28-27 (18-16). Golurile echipei antrenate de Tomas Ryde au fost reuşite de Moisă 7, Nora Mork 7, Crina Pintea 5, Gabriela Perianu 4, Iulia Curea 4.

În finală, Metz a trecut de echipa germană SG BBM Bietigheim cu 28-23 (14-11).

Următorul turneu de pregătire al echipei antrenate de suedezul Tomas Ryde este programat în perioada 8-11 august, în localitatea suedeza Skovde şi va alinia la start echipele: Skovde, IK Savehof (campioana Suediei), Skuru IK (care va participa în Cupa EHF), TTH Holstebro, Ajax Kobenhavn, Kungaelvs HK, toate din Danemarca, şi DHC Slavia Praga.

—————-

CSM Bucureşti a câştigat la limită, cu 21-20 (7-9), primul său meci din cadrul turneului feminin de handbal Wittlicher Cup, sâmbătă, cu formaţia germană Buxtehuder SV, potrivit paginii de Facebook a clubului bucureştean.

Crina Pintea, cu 7 goluri, a fost cea mai bună marcatoare a ”tigroaicelor”. Pentru CSMB, la care nu au jucat Cristina Neagu, Andrea Lekic şi Dragana Cvijic, toate accidentate, au mai înscris Nora Mork 4 goluri, Iulia Curea 3, Moisă 3, Gabriela Perianu 2, Claudia Constantinescu 1, Itana Grbic 1.

Meciul a avut două reprize a câte 25 de minute.

Tot sâmbătă, CSM Bucureşti va întâlni, de la ora 18:00, o altă echipă germană, Bayer 04 Leverkusen.

Citeşte şi:

Bucureștiul a pierdut supremația! Capitala nu mai domină autoritar sporturile de echipă, iar în sezonul 2018-2019 a cucerit doar trei din cele 14 trofee, în opt discipline care se joacă în mod colectiv

Îl mai recunoașteți? Cum arată acum un celebru milionar român, după operații estetice și efecte speciale :D
GSP.RO

Îl mai recunoașteți? Cum arată acum un celebru milionar român, după operații estetice și efecte speciale :D

Horoscop 15 decembrie 2019. Gemenii pot ieși din rutina propriilor temeri
HOROSCOP

Horoscop 15 decembrie 2019. Gemenii pot ieși din rutina propriilor temeri