MENIU CAUTĂ
26 Iun. 2018 15:59

CSM Volei Alba Blaj a transferat-o pe Lucie Smutna. E a cincea jucătoare adusă în această vară de finalista Ligii Campionilor

Distribuie

CSM Volei Alba Blaj a transferat-o pe Lucie Smutna. E a cincea jucătoare adusă în această vară de finalista Ligii Campionilor.

CSM Volei Alba Blaj, vicecampioana României şi a Europei la volei feminin, a perfectat transferul jucătoarei cehe Lucie Smutna, care va în sezonul viitor pe postul de coordonator, potrivit paginii de Facebook a clubului.

Născută la data de 14 aprilie 1991, Smutna (1,81 m) se află la prima experienţă în România şi vine de la echipa franceză Pays d’Aix Venelles. Ea a mai jucat, până acum, la cluburi din Cehia, Italia, Germania şi Turcia.

CSM Volei Alba Blaj a transferat-o pe Lucie Smutna. Celelalte achiziții

CSM Volei Alba Blaj a mai transferat-o pe azera Katerina Jidkova, pe poziţia universal. Născută în Ucraina, pe 28 septembrie 1989, internaţionala azeră a jucat ultima oară la Azerrail Baku, echipă cu care a câştigat, în acest an, titlul naţional.

Echipa ardeleană le-a mai achiziţionat în această vară pe bulgăroaica Maria Karakaşeva (extremă), pe americanca Sonja Newcombe (extremă) şi pe sârboaica Suzana Cebic (libero).

AGERPRES


PODCAST/ Mihai Șora și Oana Pelea, în mijlocul protestatarilor din Piața Victoriei. Ascultă mesajele lor

VIDEO EXCLUSIV/ Maria Constantin îmbină folclorul cu … muzica raggae. Pacha Man a venit cu propunerea'

Loading...
Comentarii