Mergi direct la conținut »
Cum a fentat moartea Mihai Leu! Vindecat de cancer, fostul campion mondial de box face dezvăluiri cutremurătoare: ”Eram în mijlocul unei reglări de conturi” | FOTO&VIDEO
Sport Libertatea > Sport > Cum a fentat moartea Mihai Leu! Vindecat de cancer, fostul campion mondial de box face dezvăluiri cutremurătoare: ”Eram în mijlocul unei reglări de conturi” | FOTO&VIDEO

Cum a fentat moartea Mihai Leu! Vindecat de cancer, fostul campion mondial de box face dezvăluiri cutremurătoare: ”Eram în mijlocul unei reglări de conturi” | FOTO&VIDEO

Cum a fentat moartea Mihai Leu! Vindecat de cancer, fostul campion mondial de box face dezvăluiri cutremurătoare: ”Eram în mijlocul unei reglări de conturi”.

Fostul campion mondial la box şi campion naţional la raliu jurizeaza cel mai mare concurs de colantări auto din România – KING of Wrapps, de la RomExpo. Ce bolid nou are Mihai și cum a fentat moartea de două ori!

Mihai Leu e la București. Hunedoreanul jurizează împreună cu Piotr Ciński, campion mondial la Wrapping Auto, cel mai mare concurs de colantări auto din România – KING of Wrapps. Arena competiţională e în cadrul Print&Sign 2017, cel mai important târg de tipar şi semnalistică din Europa de Sud–Est, care are loc în perioada 26–29 septembrie la Romexpo–Bucureşti, Pavilionul Central.

Libertatea: Mihai, ai mai fost vreodată în juriu la un astfel de concurs?
Mihai Leu:
Am văzut la mașinile mele cum se colantează, dar, într-adevăr, e prima oară când fac parte dintr-un astfel de juriu.

Tocmai ți-ai luat un bolid special. Despre ce e vorba?
E vorba de o mașină frumoasă, foarte bună, un Ferrari. Va trebui să alerg mulți kilometri cu ea ca să mă obșinuiesc! Este ceva nou pentru mine și voi avea nevoie de timp să mă acomodez cu ”fiara” acesta. Mă voi da cu ea pe circuit.

Mihai a pilotat prima oară un Ferarri 458 (care costă în jur de 240.000 de euro) la Craiova Super Rally. ”Le mulțumesc partenerilor pentru că au facut posibil indeplinirea acestui vis”, a spus fostul mare sportiv.

Ai angaja dintre concurenții de la competiția de colantări să-ți deseneze mașina?
Da, mi-ai dat o idee! Chiar s-ar putea să vorbesc cu unul dintre băieți, cel care va câștiga, să-mi facă și un design frumos pentru mașină.

Tolo: Criza COVID-19 și carantina de la Suceava. Nu-i mai faceți zombi pe români!
Recomandări

Tolo: Criza COVID-19 și carantina de la Suceava. Nu-i mai faceți zombi pe români!

 

UniCredit Leasing a intrat în martie în motorsportul românesc, prin susținerea echipajului format din Adrian Teslovan (pilot), Cseh Vajk Imre (copilot) și Mihai Leu (manager tehnic).

Ce ai în pregătire din puncte de vedere al curselor automobilistice?
Mai am două competiții, Raliul Sibiului,  plus ultima etapă a Campionatului Național de Viteză în Coastă 2017, de la Brașov, pe Drumul Poienii, pe 14 și 15 octombrie. Organizând mai multe competiții, am reușit să capăt mai multă experiență. Mă bucur când aud cuvinte frumoase despre cursele la care îmi aduc și eu contribuția. Mereu e loc de mai bine, eu vreau să fie totul perfect.

Raliul Sibiului UniCredit Leasing (6-7 octombrie) reprezintă etapa a șaptea și totodată ultima din Campionatul Național de Raliuri Dunlop, Campionatul Național Rally 2 Dunlop și Campionatul Național de Vehicule Istorice de Competiție.

Mihai, cea mai importantă întrebare: cum te simți?
Mulțumesc lui Dumnezeu, sunt bine, mă simt bine. Important e să ai optimism. Medicina a progresat enorm, iar eu am avut și am încredere în doctori. Și tot mulțumesc lui Dumnezeu, uite, după tratament, era să mor de două ori, dar am avut șansă și am scăpat teafăr.

Suceava este noul Colectiv: manageri de spital susținuți politic, achiziții cu firme de casă, o clinică nouă ce stă nedeschisă la Fălticeni și minciuni despre COVID-19
Recomandări

Suceava este noul Colectiv: manageri de spital susținuți politic, achiziții cu firme de casă, o clinică nouă ce stă nedeschisă la Fălticeni și minciuni despre COVID-19

 

Care sunt cele două episoade?
Pâi, mai întâi era să mă calce o mașină! A trecut la câțiva milimetri de mine. Apoi, anul trecut, la o gală profesionistă de box în Irlanda, la care oficiam și eu, două bande rivale de mafioți și-au găsit să se răfuiască exact la cântarul oficial! Eu eram la masă cu un prieten și cu iubita lui, când, poc-poc, am auzit împușcături. Două persoane au fost atinse de gloanțe, erau chiar la cinci metri de noi! Noi am avut șansă. Sincer să-ți spun, amicul meu maghiar a fugit de a rupt pământul, de a avut nevoie de două zile să-și convingă iubita că ea e cea mai importantă pentru el!

Atacatorii au intrat în sală cu puști AK-47 și au început să tragă la întîmplare, fără a avea o țintă exactă. Doi dintre atacatori ar fi fost deghizați în polițiști, iar cel de-al 3-lea atacator era deghizat în femeie. Răfuiala a avut loc Regency Hotel, din Dublin, pe 5 februarie 2016.

Ce spui de boxul românesc? Să începem cu profesionistul Ronald Gavril, care a cedat la mare luptă titlul mondial WBC la supermijlocie, în Vegas, în fața americanul David Benavidez.
Ronald e un boxer de mare valoare. Ăsta este sportul, din păcate mai și pierzi. Chiar dacă a venit o decizie greșită de la masa arbitrilor-judecători, nu se mai poate face nimic. Și eu sunt arbitru și e foarte important ca să înțelegi ce se petrece în ring să fi fost și tu pugilist. Sunt prieten cu Gavril, o să vorbesc cu el și o să-i transmit că e important e să se uite înainte, să se pregătească bine și să profite de următoarea șansă. El aparține unei promoții importante, a lui Floyd Mayweather, sunt convins că va mai ajunge să lupte cu centura pe masă! E deja acolo în vârf!

Primăriile din București nu au de unde să cumpere dozatoare cu dezinfectant pentru scările de bloc
Recomandări

Primăriile din București nu au de unde să cumpere dozatoare cu dezinfectant pentru scările de bloc

 

Citiți și VIDEO/ Interviu cu boxerul Ronald Gavril: ”Boxul este corupt și nu-mi este teamă s-o spun”

La București?
De ce nu? Ar fi o gală senzațională.

Cazuri de dopaj în boxul amator, dar și trei medalii de bronz la Europenele de juniori de la Albena.
Sincer, sunt niște copii, ce au făcut ei nu le-a fost de ajutor, ba chiar un dezavantaj. Rezultate ne-am dori mereu, mult mai bune. Însă, în condițiile actuale, sunt, totuși, peste așteptări.

Citiți și De trei ori bronz pentru tricolori la CE de box juniori de la Albena!

Close
Închide
  Close