MENIU CAUTĂ
24 Mar. 2018 08:38

Cum poți vedea Campionatul Mondial de Formula 1 2018. Digi și Telekom au anunțat achiziționarea drepturilor TV

Distribuie

Cum poți vedea Campionatul Mondial de Formula 1 2018. Nici o televiziune din România nu a anunțat achiziționarea drepturilor TV.

ACTUALIZARE 23 martie. Posturile Digi Sport și Telekom Sport au achiziționat drepturile de difuzare pentru Formula 1 pentru anii 2018 și 2019.  Prima competiție de formula 1 începe chiar în acest weekend. Sambata de la 8.00 cele doua posturi vor difuza calificarile, iar duminica, tot de la 8.00, cu Marele Premiu al Australiei, de la Melbourne.

Până în prezent, nici o televiziune din România nu a achiziționat drepturile TV ale Formulei 1 pentru sezonul 2018.

Drepturile TV pentru România sunt deținute de o companie internațională, MP Silva, cea care a revândut televiziunilor românești pachetul F1 în ultimii ani.

Totuși, cum poți vedea Campionatul Mondial de Formula 1 2018?

Cea mai la îndemână variantă e postul german RTL, canal aflat în oferta RDS. Transmite calificările și cursa la liber. O altă posibilitate e M4 Ungaria.

De asemenea, Formula 1 va transmite toate cursele în direct pe internet începând din acest sezon prin intermediul unui serviciu care va fi disponibil inclusiv în România și care va costa cel puțin 8 dolari (30 lei) pe lună.

Noul serviciu, F1 TV Pro, va include transmisiuni în direct de la cele 3 sesiuni de antrenamente, calificări și curse, dar și conferințele de presă.
În plus, feed-ul va include acces la imagini care nu sunt disponibile în cadrul transmisiunilor TV, inclusiv acces permanent la camerele onboard ale tuturor celor 20 de piloți, iar comentariul va fi preluat de la postul de televiziune Sky Sports din Marea Britanie.
De asemenea, abonații vor putea vedea toate cursele suport din Formula 2, GP3 și Porsche Supercup. Formula 1 lansează propriul serviciu de televiziune
Loading...
Comentarii