Mergi direct la conținut »
Daum, pus la zid de Torje: "Nu i-au plăcut jucătorii cu personalitate. I-a eliminat pe rând". Şi Dică îl atacă pe selecţioner
Sport Libertatea > Sport > Daum, pus la zid de Torje: "Nu i-au plăcut jucătorii cu personalitate. I-a eliminat pe rând". Şi Dică îl atacă pe selecţioner

Daum, pus la zid de Torje: „Nu i-au plăcut jucătorii cu personalitate. I-a eliminat pe rând”. Şi Dică îl atacă pe selecţioner

Daum, pus la zid de Torje: "Nu i-au plăcut jucătorii cu personalitate. I-a eliminat pe rând". Şi Dică îl atacă pe selecţioner.

De Ciprian Iana,

Selecţionerul Christoph Daum este contestat violent atât de suporteri, cât şi de oamenii de fotbal din România, după ce a ratat calificarea la turneul final al Cupei Mondiale de fotbal din Rusia.

Acum a venit şi rândul jucătorilor să „tragă” în Daum, un antrenor care refuză să plece din post, deşi a adus naţionala pe marginea prăpastiei.

„S-a vorbit foarte mult despre o schimbare la o echipă naţională. Jucătorii s-au schimbat, preşedintele FRF s-a schimbat, acum ar trebui să se schimbe şi selecţionerul. Lui Daum nu i-au plăcut jucătorii cu personalitate. Nu-i plac jucătorii care mai vorbesc, care mai fac o glumă la antrenament. I-a eliminat pe rând. Daum vrea linişte în vestiar şi jucători care merg cu capul plecat”, a declarat Gabriel Torje la Digi Sport.

Fotbalistul în prezent la Karabukspor, în Turcia, a adăugat: „Nu ştiu dacă din cauza lui Daum s-a creat atmosfera asta la echipa naţională, dar ceva s-a schimbat. Am jucat în campionate mari, Serie A şi Primera Division, şi nu am văzut jucători daţi jos care să tragă autocarul. La noi erau daţi jos patru, cinci să tragă autocarul. Cei care vorbeau mai mult”.

Fiica acestei românce e atât de frumoasă, încât toate televiziunile 'se bat' pe ea! Cum arată tânăra
Recomandări

Fiica acestei românce e atât de frumoasă, încât toate televiziunile 'se bat' pe ea! Cum arată tânăra

Daum, pus la zid de Torje: „Pe Alibec nu l-a convocat că vorbeşte prea mult”

Torje a dezvăluit şi motivul care, în opinia sa, a cântărit decisiv în neconvocarea la echipa naţională.

„Un coechipier mi-a transmis înaintea meciului tur cu Muntenegru să nu mai vorbesc aşa de mult, că nu voi mai fi convocat. Aparent, mesajul fusese transmis de Daum. Şi nu m-a mai convocat! La fel pe Alibec, nu l-a convocat pentru că vorbeşte prea mult şi dă din mâini la antrenament”, a conchis Gariel Torje.  

Şi antrenorii au trecut la „atac”, tehnicianul de la FCSB, Nicolae Dică, precizând: „La Alibec, eu cred că sunt alte probleme. Am fi avut nevoie de un vârf cu calitatea lui Alibec, nu să ajugem să jucăm cu Băluță vârf pe finalul meciului cu Muntenegru, pentru că nu am avut atacant. Alibec poate să nu-ți facă nimic 60 de minute, dar să aibă mai apoi o execuție și să-ți câștige meciul”.

CITEŞTE ŞI: BOMBĂ: Burleanu a discutat cu un antrenor român. „Se încearcă o lovitură de imagine!”

Close
Închide
  Close