Mergi direct la conținut »
Declarația lui Gigi Becali după anunțul că Cristi Borcea va fi eliberat. "Pleacă la o clinică să-și revină mental"
Sport Libertatea > Sport > Declarația lui Gigi Becali după anunțul că Cristi Borcea va fi eliberat. "Pleacă la o clinică să-și revină mental"

Declarația lui Gigi Becali după anunțul că Cristi Borcea va fi eliberat. „Pleacă la o clinică să-și revină mental”

Gigi Becali a făcut prima declarație după ce s-a aflat că Cristi Borcea va fi eliberat din închisoare.

De Dana Aramă,

Cristian Borcea va fi eliberat condiționat – este decizia definitivă luată de Tribunalul Ilfov. Fostul finanțator al Clubului Dinamo a fost închis timp de aproape patru ani și jumătate.

Gigi Becali a făcut prima sa declarație după ce s-a aflat că Cristi Borcea va fi eliberat din închisoare. Într-un interviu la Antena 3, Gigi Becali a dezvăluit că Cristi Borcea va merge la o clinică pentru a-și putea reveni din punct de vedere mental.

„Am vorbit acum cinci minute că pleacă la o clinică să-și revină mental. E distrus după patru ani și jumătate. În patru ani și jumătate nu poate să aibă mintea întreagă. Uite și la Victor. Este de patru ani și jumătate. I-a dat amânare și încă o amânare. Pentru ce?”, a declarat Gigi Becali.

Omul de afaceri Cristi Borcea a stat după gratii după ce a fost condamnat în Dosarul Transferurilor. În plan personal, Cristi Borcea are o relație cu fostul model Valentina Pelinel, cu care are un băiat, Milan. El a mai fost căsătorit cu Mihaela Borcea și cu Alina Vidican.


Citește și: REPORTAJ / Nea Vanea de la Mila 23 e supărat pe Ivan Patzaichin: „A uitat de părinții lui. Mormintele lor nu le găsești de buruieni” VIDEO


 

Close
Închide
  Close