Mergi direct la conținut »
VIDEO | Dezvăluiri incredibile la GSP Live, despre directorul adjunct de la CSM Ploiești. „Cum am rămas fără 50.000 de euro din conturi. Îi place să i se spună Becali de Ploiești”
Alte sporturi Libertatea > Sport > Alte sporturi > VIDEO | Dezvăluiri incredibile la GSP Live, despre directorul adjunct de la CSM Ploiești. „Cum am rămas fără 50.000 de euro din conturi. Îi place să i se spună Becali de Ploiești”

VIDEO | Dezvăluiri incredibile la GSP Live, despre directorul adjunct de la CSM Ploiești. „Cum am rămas fără 50.000 de euro din conturi. Îi place să i se spună Becali de Ploiești”

La două zile după ce s-a deschis sezonul pe hipodromui din Ploiești, Lucian Rădulescu, directorul adjunct de la CSM Ploiești, club finanțat de la bugetul local, persoana care se ocupă cu administrarea bazelor sportive din oraș, a fost acuzat la emisiunea GSP LIVE de mai multe matrapazlâcuri de omul de afaceri Lucian Gheorghe.

Gheorghe îl acuză pe Rădulescu de fals și uz de fals într- afacere de 350.000 de euro și susține că iubita acestuia din urmă i-ar fi furat din bancă 50.000 de euro. La rândul său, Rădulescu l-a acuzat pe Gheorghe de cămătărie și șantaj.

”Între anii 2013-2015 l-am împrumutat cu diferite sume de bani scopul fiind de a înființa anumite benzinării. Suma totală de bani a fost de 350.000 de euro. Aveam încredere în el. Mi-a dat înapoi 20.000 de lei vechi. Concubina domnului Rădulescu e directoare la OTP Bank și mi-a sustras bani din cont. Mi-am deschis cont la rugămintea lor și apoi am rămas fără 50.000 de euro. Am făcut plângere pentru furt la ANPC, iar ANPC a mers la Poliția Prahova. M-am trezit cu altă plângere penală în care sunt chemat pentru șantaj și camătă. Și în hârtia notarială făcută între noi scrie clar că e un împrumut fără dobândă. El spunea că-mi dă 25% din a doua benzinărie cumpărată. Ivan Georgiana, concubina domnului Rădulescu, a făcut plângerea. Plângerea a fost respinsă de instanțe”, a declarat Lucian Gheorghe la GSP LIVE.

În contractul de împrumut, se scrie printre altele că suma acoperă jocuri de noroc, însă Rădulescu a negat că joacă la pariuri sau jocuri de noroc.

Afaceri de familie pe banii statului. Organigrama ISU Vaslui, plină de rude
Recomandări

Afaceri de familie pe banii statului. Organigrama ISU Vaslui, plină de rude

De asemenea, Gheorghe a spus despre Rădulescu că nu are studii superioare, fiind incompatibil cu poziția pe care o ocupă. Și că în declarația de interese, el însuși a notat că e și agent de fotbaliști și consilier pe probleme de sport pentru un cabinet parlamentar.

  • ”Mi-au spus că au toată poliția Prahova la degetul mic.
  • Lucian Rădulescu se laudă că-l are pe domnul președinte FRF Răzvan Burleanu, că e mare prietenie cu el.
  • Mi s-au restituit 20.000 de lei de Ivan Maria, dar de restul banilor nu se mai știe nimic.
  • Îi place să i se spună Becali de Ploiești”

Lucian Rădulescu a răspuns acuzațiilor:”E un contract de împrumut asumat între două părți. Am văzut ce baliverne spune domnul Gheorghe. O parte din bani i-am dat prin bancă. Fiecare ne-am făcut plângere unul altuia. Camătă există, dar nu comentăm acum. Nu vreau să intru în detalii.

Am văzut că a făcut niște acuzații…că fac chefuri cu poliția română. Mă repet, e un contract asumat între mine și dumnealui. Spune că i-au dispărut niște bani din conturi. Vă spun că în contractul de împrumut scrie jos că a împrumutat două persoane pentru mine și banii i-am ridicat eu. Acel contract de împrumut e încheiat în baza unor hârtii de mână făcute de noi. Acel contract s-a încheiat la notariat în urma unor presiuni. Organele de control își fac serviciul. Există camătă. Din chitanțele de mână nu reiese suma”, a spus Rădulescu.

Lucian Rădulescu a fost conducător la FC Vaslui, Petrolul, Conpet Ploiești și în prezent e director adjunct la CSM Ploiești și administratorul bazelor din subordinea clubului, stadionul ”Ilie Oană”, Sala Sporturilor Olimpia și Hipodromul din Ploiești.

Close
Închide
  Close