Mergi direct la conținut »
Dinamo - Aris Limassol 1-1. Amical tensionat. Un ”câine” s-a făcut ”lup”/ VIDEO
Sport Libertatea > Sport

Dinamo – Aris Limassol 1-1. Amical tensionat. Un ”câine” s-a făcut ”lup”/ VIDEO

Dinamo - Aris Limassol (Cipru) 1-1  Au marcat: Hanca (84) / Aurelio (67)

Echipa antrenată de Mircea Rednic a disputat, marți după-amiază, de la ora 15:00, o partidă amicală împotriva ciprioților de la Aris Limassol, locul 7 în prima ligă. Aris este pregătită de antrenorul român Eugen Neagoe.

Meciul s-a jucat în Cipru, la Yermasoyia (Germasogeia), pe “Municipal Stadium”.

Mircea Rednic a folosit jucătorii: 

Rîmniceanu (46 Cerniauskas) – Corbu, Puljic, Mevlja, Olteanu – Anton, Ekeng – V. Costache (46 Hanca), Palic (68 Tîrcoveanu), V. Lazăr – Gnohere (46 Batin).

În minutul 39, s-au încins spiritele. Olteanu a fost lovit cu cotul în gură de Aurelio, iar Rednic, Mihăescu și Dănciulescu au ieșit nervoși la margine. 

„Bă, e un amical. Nu e frumos. Vă dăm cele trei puncte”, a țipat Mircea Rednic, ironic. Neagoe, antrenorul ciprioților, a replicat și a spus că jucătorul său nu l-a lovit inteționat, relatează gsp.ro.

În minutul 40, Puljici a faultat dur și a fost eliminat. Dinamo nu va juca în 10, în locul acestuia intrînd Andrei Marc.

Au ieșit scântei și în minutul 70. Corbu a fost faultat, iar Ekeng și jucătorii ciprioți au început să se certe, fiind despărțiți de arbitru.

Al treilea amical amical al echipei din Ștefan cel Mare în stagiul de pregătire în Cipru se va disputa joi, împotriva rușilor de la FK Ural, locul 8 în prima ligă.

 

Gavrilă, la Petrolul

Scos din lot de Mircea Rednic, Bogdan Gavrilă va evolua în a doua parte a sezonului la Petrolul Ploieşti. Mijlocaşul ofensiv de 23 de ani a acceptat oferta ultimei clasate în Liga 1, deși a avut oferte de la FC Botoșani și din Grecia, de la Panaitolikos, locul 9 în campionat.

Close
Închide
  Close