De Clara Ilie,

Fostul fotbalist Edi Iordanescu si totodata fiul ex-selectionerului Romaniei Anghel Iordanescu, a scos la vanzare un apartament in zona Baneasa, pe care vrea 450.000 de euro.


In 2004, an in care s-a vazut fortat sa se retraga din fotbal in urma unei accidentari serioase, Edi Iordanescu si-a deschis o firma de investitii imobiliare.

De putin timp, tanarul a scos la vanzare una din locuintele sale, care e situata in zona Baneasa, in apropierea hotelului Phoenicia. E vorba de un apartament a carui suprafata totala este de 185 metri patrati, in care intra doua balcoane, doua bai, doua dormitoare si livingul a carei suprafata e de 60 de metri patrati.

Locuinta lui Edi Iordanescu este situata la etajul 4, intr-un bloc ultramodern cu 6 etaje si cu garaj propriu.

‘Apartamentul este aranjat dupa ultimele standarde de design interior, iar el vinde cu tot cu mobila de cea mai buna calitate, adusa din Italia. Pretul pe care il vrea pe apartament, de 450.000 de euro, este rezonabil, avand in vedere zona foarte buna in care e situat’, a spus Silvia Pop, agentul imobiliar insarcinat de Edi Iordanescu sa-i gaseasca un cumparator.

Chiar daca a divortat de fostul international Ioan Timofte, Silvia Pop (www.silviapop.ro), frumoasa prezentatoare a Antenei 1,  o duce chiar mai bine din punct de vedere financiar. Paralel cu aparitiile in productiile MediaPro si in emisiunea ‘Cultura moderna’, prezentata de Aurelian Temisan la Antena 1, Silvia lucreaza de aproximativ doi ani ca agent imobiliar.

Acum cateva zile, tanara a intermediat vanzarea unei vile in cartierul Primaverii. Valoarea tranzactiei a fost de 1,8 milioane de euro, astfel ca Silvia a incasat un comision de 80.000 de euro.

Un fost jucător de rugby, fosta lui soție și cei trei copii au murit într-un mod oribil. Bărbatul a plănuit totul
GSP.RO

Un fost jucător de rugby, fosta lui soție și cei trei copii au murit într-un mod oribil. Bărbatul a plănuit totul

Horoscop 21 februarie 2020. Balanțele se confruntă cu probleme în familie
HOROSCOP

Horoscop 21 februarie 2020. Balanțele se confruntă cu probleme în familie