MENIU CAUTĂ

Românii nominalizaţi la Gala Premiilor Internaţionale Superkombat

Distribuie

Cei mai buni luptători din Europa vor fi premiaţi, vineri, la Gala Premiilor Internaţionale Superkombat, un eveniment la care 25 de ţări îşi trimit reprezentanţii în România pentru cel mai important rendez-vous al sfârşitului de an în kickbox.

Vineri de la ora 20:00, la centrul de evenimente Ambasad’Or, din Otopeni, vor fi anunţaţi marii câştigători ai circuitului Superkombat, promoţia lansată în România în 2011, care este lider la nivel european în organizarea galelor de kickbox profesionist.

Cele mai importante patru categorii sunt cele care desemnează luptătorul anului, cel mai spectaculos KO, cel mai bun meci din 2014 şi debutantul anului.

Printre sportivii români nominalizaţi se numără Cătălin Moroşanu, Andrei Stoica, Amansio Paraschiv şi Raul Cătinaş, în timp ce numărul ţărilor din care provin participanţii este de 25.

La categoria „luptătorul anului” România este reprezentată de Andrei Stoica şi Amansio Paraschiv, iar pentru „cel mai spectaculos KO” cei doi se luptă cu alţi doi români, Cristian Ristea şi Alex Filip, dar şi cu Redouan Cairo.

vot1

vot2

Pentru categoria „cel mai bun meci din 2014”, românii au tot patru dintre cele cinci nominalizări, luptele lui Raul Catinas, Andrei Stoica, Catalin Morosanu si Amansio Paraschiv duelanadu-se cu cea dintre Terrill şi Brunswijk.

Votul se poate exprima AICI

Invitatul special al galei de vineri va fi turcul Tolgahan Sayışman (32 de ani), model şi actor, desemnat în 2005 „cel mai frumos bărbat al planetei”, în cadrul concursului Manhunt International. El va înmâna cel mai râvnit trofeu, pentru luptătorul anului.

Citește mai multe despre Alex Filip, Amansio Paraschiv, andrei stoica, Catalin Morosanu, armata și Declarații pe Libertatea.

Comentarii