MENIU CAUTĂ
07 Dec. 2007 19:53

El e noul Duckadam

Distribuie

Helmuth Duckadam si-a gasit un succesor in portarul echipei FC Brasov, Eugen Nae (33 de ani), care a aparat trei lovituri de la 11 metri in ‘optimile’ Cupei Romaniei,  cu Otelul.


‘Acesta este recordul meu in materie de penaltiuri aparate intr-un meci. Ca o ironie a sortii, in urma cu doi ani, atunci cand eram la FC National, am jucat cu Otelul tot in aceasta faza a competitiei. Atunci m-am calificat cu FC National tot la loviturile de departajare. Am aparat un penalti, iar la alta lovitura am fost salvat de bara. Acum, la Ploiesti, am reusit sa apar trei lovituri’, a spus Eugen Nae.

Cum l-a „hipnotizat” pe Daniel Stan


Inaintea fiecarui penalti, Nae discuta cu jucatorii galateni. ‘Asta face parte din strategia noastra, a portarilor, sa-i intimidam cat putem pe jucatorii care executa penaltiurile. Lui Daniel Stan i-am spus sa nu dea scarita si sa dea serios. El mi-a spus ca va executa serios si eu am reusit sa apar’, a declarat portarul brasovean.


Propus la nationala


La finalul meciului de la Ploiesti, antrenorul Razvan Lucescu a spus ca Nae merita sa faca parte din lotul echipei nationale. Portarul lui FC Brasov, care spera sa promoveze in Liga 1, spune ca la antrenamente face pariuri cu coechipierii ca apara penaltiuri.Intotdeauna castiga beri, multe beri.


 

Comentarii