MENIU CAUTĂ

Eliodor Voica este noul antrenor al echipei Dinamo

Distribuie

Fost selecţioner național, Eliodor Voica a fost desemnat antrenor al echipei masculine de handbal Dinamo pentru ediția 2015/2016 a Ligii Naționale. Clubul bucureștean a anunțat, totodată, că i-a transferat pe bosniacul Muhamed Zulfici şi iranianul Alireza Mousavi.

Component al echipei Dinamo, în anii 1989-1995, Voica revine pe banca tehnică a formaţiei din Capitală după patru ani, el pregătind Dinamo şi în intervalul 2007-2011.  Acesta a semnat un contract valabil în următoarele două sezoane. „Mă bucur să revin pe banca tehnică a echipei Dinamo şi sper ca întoarcerea mea să aducă un plus de profesionalism, un plus de dorinţă şi o creştere calitativă în jocul echipei. Ştiu foarte bine din perioada în care am fost jucător aici că în Ştefan cel Mare locul 2 nu bucură pe nimeni, că locul 2 nu există pentru alb-roşii. Îmi doresc ca Dinamo să redevină una din echipele de top în ierarhia handbalului din România”, a declarat Voica după semnarea contractului.

De asemenea, conform comunicatului, Dinamo a perfectat şi primele transferuri în vederea noului sezon: extrema dreaptă Muhamed Zulfici (component al naţionalei Bosniei, 23 de ani) şi pivotul iranian Alireza Mousavi (25 de ani), tot component al ţării sale, care a jucat în ultimele două sezoane în Ungaria, la Veszprem şi Tatabanya.

Citește mai multe despre Florin Andone, Antrenor, Dinamo, Handbal și Steaua pe Libertatea.

Comentarii