Astfel, antrenorul lui PAOK Salonic va deveni bunic pentru a doua la doar 49 de ani! Este amuzat de acest detaliu, dar și foarte mândru. Iar Mircea Lucescu va fi străbunic la 73 de ani, din nou.

Matei și Ioana (centru) s-au căsătorit în 2016

„Suntem cu toții în așteptare, avem emoții, logic, dar suntem foarte fericiți. Vom face Crăciunul împreună la București”, a mărturisit cel mai în vogă tehnician român pentru Libertatea. Și da, este vorba de Răzvan Lucescu, omul care a dus pe PAOK Salonic pe locul 1 în Grecia, singura echipă neînvinsă din acest campionat. Iar Lucescu junior ar putea intra la primăvară în istoria grupării, care are doar titluri de campioană în palmares, ultimul cucerit în 1985.

Toți membrii familiei Lucescu comunica frecvent prin intermediul smartphone-urilor privind situația de pe „stadionul” celor mici, aflați și ei în emoția momentului. Matei și Ioana, fiica politicianului și omului de televiziune Tudor Barbu, s-au căsătorit în 2016, după o relație de aproape cinci ani. Fetița lui Matei și a Ioanei vine la un an după ce fiica lui Răzvan și nepata lui Il Luce, Marilu, 27 de ani, a dat naștere unui băiețel, după ce s-a căsătorit în 2015. Ea și soțul său trăiesc în Africa de Sud. Marilu împreună cu fiul ei și cu soțul își va vizita tatăl direct la Salonic, la începutul lui ianuarie 2019.

Matei vrea să reînvie un brand de bere

Matei a făcut studiile în Olanda, are o diplomă în management, și a luat viața în piept pe cont propriu. Mai exact, vrea să-și facă propriul nume departe de lumea fotbalului care i-a făcut celebri pe Mircea și pe Răzvan Lucescu. Tânărul vrea să dea drumul unei fabrici de bere, mai exact să reînvie un brand, Grivița, destul de activ în Epoca de Aur și imediat după 1990! Brandul se laudă că a produs bere începând cu 1869 și era la mare căutare în epoca comunistă.

Fotografie principală: HEPTA


Poate te interesează și:

A murit Mircea Petescu, impresarul care l-a dus pe Gică Hagi la Real Madrid. A fost căpitan la UTA, când arădenii au eliminat-o pe Feyenoord

Urmărește-ne pe Google News