MENIU CAUTĂ
27 Oct. 2014 17:51

Fanii critică revenirea lui Iordănescu: „Pupatul iconiţelor, în contract”

Distribuie

Suporterii echipei naţionalei de fotbal a României nu privesc cu ochi buni reinstalarea lui Anghel Iordănescu (64 de ani) în postul de selecţioner.

Mulţi şi-au manisfestat nemulţumirea faţă de alegerea preşedintelui FRF, Răzvan Burleanu, postând comentarii care mai de care mai acide pe pagina oficială de facebook a echipei naţionale.   

De la „Adio euro” sau „Ruşine” la „Am şi eu un bunic antrenor, dacă vreţi poate să conducă el naţionala” sau „Sper că pupatul iconiţelor a fost stipulat în contract, chiar vă rog”. 

iordanescu iordanescu reactii fb

 

Alte comentarii negative

„Câţi antrenori de valoare avem, tocmai pe Tata Puiu l-au găsit… Burleanu e jalnic! Am scăpat de dracu şi am dat de tac-su”.

„Nu cred că este o alegere foarte bună. E chiar nefericită”. 

„Cea mai proastă alegere….posibilă”.

Fanii şi-ar fi dorit un alt tehnician la cârma naţionalei: „Mircea Lucescu era selecționerul potrivit pentru România, deoarece are rezultate si a făcut performanţă unde a antrenat!”.

Optimiştii şi susţinătorii lui Anghel Iordănescu sunt în inferioritate: „Felicitări..!! Asta da veste bună, mult succes!!!”.

 

Citește mai multe despre Anghel Iordănescu, Istvan Kovacs, Răzvan Burleanu, echipa națională, FRF și suspendare pe Libertatea.

Comentarii