Mergi direct la conținut »
Fanii ploieșteni ies în stradă! S-a stabilit data operațiunii ”Salvați Petrolul”
Sport Libertatea > Sport > Fanii ploieșteni ies în stradă! S-a stabilit data operațiunii ”Salvați Petrolul”

Fanii ploieșteni ies în stradă! S-a stabilit data operațiunii ”Salvați Petrolul”

În acestă seară a avut loc întâlnirea suporterilor echipei Petrolul cu legendele fotbalului ploieștean, pentru susținerea grupării-fanion a ”orașului aurului negru”, care nu trece prin cele mai bune momente ale sale, după intrarea oficială în insolvență.

Prezenți în număr mare la această acțiune, fanii ”lupilor” au stabilit că mitingul va avea loc vineri, 20 februarie, ora 17.00, în ziua meciului cu FC Brașov, informează sportonlineph.ro.

Varianta de rezervă este joi, 19 februarie, ora 17.00. Protestul va avea loc pe platoul din fața Palatului Culturii din Ploiești.

La ședința din această seară au participat numeroase glorii ale Petrolului, printre care Mircea Dridea, Tavi Grigore, Daniel Chiriță, Adrian Toader și Cristi Vlad, team-managerul prahovenilor.

Fanii ploieșteni își dau sângele pentru Petrolul!

”Sunt așteptate gloriile din toate generațiile la acest miting de sensibilizare. Până la urmă este un miting al Petrolului, prin care se dorește să se tragă un semnal de alarmă vizavi de  situația în care s-a ajuns. Totodată, se dorește ca prin această acțiune să se găsească diferite forme de sprijin din partea celor care pot să se implice, plecând de la autorități, care au o datorie morală față de această echipă, până la suporteri. Sperăm să ne strângem cât mai mulți. Nu contează câți oameni vom fi prezenți. Contează să fim fideli acestei cauze și să fim uniți în aceste momente și, alături de noi, să coagulăm toate forțele responsabile în a îndrepta situaţia în care se află acum clubul nostru și, așa cum am mai spus, să ne ridicăm acolo unde am fost. (…)

Indiferent de vreme, toți ploieștenii, cei care simt ceva pentru Petrolul, își pot rupe dintr-o zi de vineri, puțin timp să vină la Palatul Culturii, să fie alături de toți suporterii adevărați și să realizăm un miting așa cum se cuvine, așa cum merită această echipă, iar mai departe să mergem uniți, pentru că eu zic că nu avem de ce să ne temem și cu determinare vom depăși această perioadă.

În afară de acest miting vom iniția campanii de promovare a cumpărării de abonamente, până la donații de sânge. Aceste campanii vor fi anunțate în zilele următoare”, a spus Octav Preda, unul dintre liderii galeriei Lupilor Galbeni pentru site-ul phon.ro.

Close
Închide
  Close