Mergi direct la conținut »
Fernando de Carvalho Lopes a fost acuzat de abuzuri sexuale. 42 de gimnaști brazilieni au povestit perversiunile la care au fost supuși: ”Îmi băga mâna în chiloți. Am trăit patru ani în teroare!”
Sport Libertatea > Sport > Fernando de Carvalho Lopes a fost acuzat de abuzuri sexuale. 42 de gimnaști brazilieni au povestit perversiunile la care au fost supuși: ”Îmi băga mâna în chiloți. Am trăit patru ani în teroare!”

Fernando de Carvalho Lopes a fost acuzat de abuzuri sexuale. 42 de gimnaști brazilieni au povestit perversiunile la care au fost supuși: ”Îmi băga mâna în chiloți. Am trăit patru ani în teroare!”

Fernando de Carvalho Lopes a fost acuzat de abuzuri sexuale. 42 de gimnaști brazilieni au povestit perversiunile la care au fost supuși: ”Îmi băga mâna în chiloți. Am trăit patru ani în teroare!”.

Larry Nassar, fostul medic al naționalelor de gimnastică din SUA, nu este singurul monstru care a profitat de sportivi. Fernando de Carvalho Lopes, fostul antrenor al naționalei Braziliei, a fost denunțat de nu mai puțin de 42 de gimnaști, care au povestit ororile la care au fost supuși.

Fernando de Carvalho Lopes a fost acuzat de sportivi încă din 2016, dar nimeni din federația braziliană n-a luat în serios plângerile și acesta n-a fost pus sub acuzare.

După ce scandalul Larry Nassar a luat amploare, Petrix Barbosa, medaliat cu aur la Jocurile Panamericane din 2011, de la Guadlajara, a lăsat un comentariu foarte acid la un material publicat de cei de la „Esporte Fantastico”.

Fernando de Carvalho Lopes a fost acuzat de abuzuri sexuale. „Mă amenința să nu vorbesc!”

De la acel comentariu al lui Petrix Barbosa, jurnaliștii brazilieni au construit o anchetă de amploare și au reușit să strângă 42 de plângeri care reclamau perversiunile la care antrenorul îi obliga pe sportivi.

După reclamațiile din 2016, Federația de Gimnastică din Brazilia l-a trecut pe un post „administrativ” pe antrenorul acuzat de abuzuri sexuale. Dar cazul n-a ajuns în atenția justiției.

Acum, însă, procurorii din Sao Paolo, au demarat o anchetă împotriva acestuia, după ce presa a publicat mărturiile cutremurătoare ale victimelor acestuia. 

Are 23 de ani și a dat lovitura cu o afacere unică în România! Ideea genială din care s-a îmbogățit
Recomandări

Are 23 de ani și a dat lovitura cu o afacere unică în România! Ideea genială din care s-a îmbogățit

„Exercita tot timpul presiuni asupra mea. Mă ducea la baie și-mi atingea organele genitale, motivând că vrea să vadă cum mă «dezvolt». Intra lângă mine în pat când dormeam și mă trezem cu mâna lui în chiloți. Mă amenința că mă va penaliza pe linie sportivă dacă aș fi îndrăznit să vorbesc cu prietenii sau cu familia despre asta.

Am trăit patru ani în teroare, ajunsesem să mă simt vinovat de ceea ce se întâmpla. Prea mulți ani mi-a fost frică să vorbesc, dar acum am reușit să mă eliberez și să spun totul. M-am trezit de multe ori cu mâna lui în pantalonii mei”, s-a plâns Petrix Barbosa.

Petrix Barbosa

Petrix Barbosa

Un alt gimnast, care a dorit să-și păstreze anonimatul, a povestit că antrenorul i-a cerut de nenumărate ori să se masturbeze în fața lui!

Sportivii abuzați de antrenorul Fernando de Carvalho Lopes au dezvăluit, la unison, că vor ca acesta să plătească pentru aceste abuzuri.

Medicul american Larry Nassar a primit o pedeapsă de 175 de ani pentru că a abuzat 265 de gimnaste.


CITEȘTE ȘI:

McKayla Maroney, molestată ”de sute de ori” de medicul Larry Nassar. Acesta își va sfârși zilele în închisoare

Close
Închide
  Close