Mergi direct la conținut »
Fatai, uluit când a aflat că nu poate juca pentru România: ”NU CRED! NU CRED!”
Sport Libertatea > Sport > Fatai, uluit când a aflat că nu poate juca pentru România: ”NU CRED! NU CRED!”

Fatai, uluit când a aflat că nu poate juca pentru România: ”NU CRED! NU CRED!”

Veste proastă pentru Victor Piţurcă! FIFA a anunţat astăzi FRF că atacantul Astrei, nigerianul Kehinde Fatai, nu poate juca pentru naţionala de fotbal a României!

În demersurile făcute pentru ca jucătorul Kehinde Fatai să poată deveni eligibil la nivelul primei reprezentative de fotbal a României, Federația Română de Fotbal a cerut un punct de vedere al FIFA.

Forul internațional a trimis o scrisoare semnată de Marco Villiger, Director of Legal Affairs, și Omar Ongaro, Head of Players Status, în care se arată că această variantă nu pare posibilă, câtă vreme “la momentul primei apariții într-un meci internațional din cadrul unei competiții oficiale pentru una din echipele reprezentative ale Nigeriei, jucătorul nu deținea încă cetățenia română”, se arată într-un comunicat postat pe site-ul frf.ro.

Kehinde Fatai (24 de ani) a evoluat pentru naţionalele de tineret ale Nigeriei U20 şi U23.

Contactat de SportNews.ro, Fatai a reacţionat surprins: ”Nu cred! Nu cred! Sună-mă mai târziu, pentru că nu pot să vorbesc acum”.

Kehinde Fatai nu va renunţa însă la demersul de a obţine cetăţenia română.

Selecționerul Victor Pițurcă intențional să-l convoace pe Fatai pentru meciul cu Grecia, 7 septembrie, de la Atena, prima partidă din cadrul preliminariilor Campionatului European din 2016.

Astfel, singura soluţie de atacant de careu pentru Victor Piţurcă rămâne Ciprian Marica, transferat de curând la Konyaspor.

 

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close