Mergi direct la conținut »
S-a decis finala Cupei Regelui 2018 la rugby. Meciul Steaua - CSM București se dispută sâmbăta viitoare
Alte sporturi Libertatea > Sport > Alte sporturi > S-a decis finala Cupei Regelui 2018 la rugby. Meciul Steaua - CSM București se dispută sâmbăta viitoare

S-a decis finala Cupei Regelui 2018 la rugby. Meciul Steaua – CSM București se dispută sâmbăta viitoare

Se decide finala Cupei Regelui 2018 la rugby. Știința Baia Mare - Steaua și Timișoara Saracens - CSM București, la Cluj-Napoca.

CSM Bucureşti, deţinătoarea Cupei României, va juca împotriva CSA Steaua, sâmbăta viitoare, finala Cupei Regelui.

Sâmbătă, 18 august

Stadion Parc Iuliu Hațieganu, ora 17:00: Timișoara Saracens – CSM București
Arbitru: Robert Diaconescu.

Echipa CSM Bucureşti a învins sâmbătă seara pe Timişoara Saracens cu scorul 31-8 (12-8), în cea de-a doua semifinală a ediţiei 2018 a Cupei Regelui la rugby, şi s-a calificat în ultimul act al competiţiei unde va întâlni pe CSA Steaua.

Stadion Parc Iuliu Hațieganu, ora 11:00: Știința Baia Mare – Steaua București 28-32 (13-12)
Arbitru: Vlad Iordăchescu.

Știința Baia Mare, deținătoarea trofelui Cupa Regelui, luptă cu Steaua , medaliata cu bronz a ediției trecute din SuperLiga CEC Bank. Dacă luam în calcul doar edițiile de campionat de când primul eșalon valoric se dispută în actualul format, Știința și Steaua s-au întâlnit de șase ori în faza semifinalelor, de patru ori în SuperLiga CEC Bank și de două ori în Cupa României. Maramureșenii s-au impus de cinci ori, ultima reușită fiind chiar în sezonul precedent pe terenul marilor rivali, după un joc cu un final dramatic, decis chiar înainte de ultimul fluier al arbitrului.

A doua semifinală le va aduce fată în față pe Timișoara Saracens, campiona en-titre, și CSM Bucuresti, deținătoarea Cupei României. Dupa ce în sezonul trecut, ”tigrii” i-au invins pe timișoreni pentru accesul în finala Cupei României, bănățenii și-au luat revanșa chiar la București, fapt care le-a deschis drumul către un nou titlu de campioană al SuperLigii CEC Bank. Amintind de sezonul trecut, CSM București a avut un trend ascendent, reușind o serie de patru vicorii consecutive în partidele cu Timișoara Saracens, două în campionat și tot atatea în Cupa României. Dar revenirea lui Chester Williams a revigorat trupa de pe malurile Begăi și sarazinii au fost de neoprit în penultimul act al SuperLigii CEC Bank, când au făcut, probabil, cel mai bun joc din întreg sezonul.

Partida de pe stadionul din Parcul Sportiv Iuliu Hațieganu va fi cea de-a cincea dintre cele două echipe în faza semifinalelor și prima in cadrul Cupei Regelui.

Sferturile de finală ale Cupei Regelui 2018 la rugby. Favoritele s-au impus pe linie

Close
Închide
  Close