MENIU CAUTĂ
, de Eduard Apostol

Nadia Comăneci se mândrește cu acrobațiile din sala de gimnastică ale fiului său!

Distribuie

Dylan Conner, puștiul de 12 ani al Nadiei Comăneci și al lui Bart Conner, jonglează cu mai multe sporturi, dar are calități reale de gimnast, moștenite, evident, din familie.

Ea a fost și va fi mereu „Perfect 10” sau „Zeița de la Montreal”. El a fost un gimnast redutabil, campion mondial. Nadia Comăneci, 57 de ani, și Bart Conner, 61 de ani, au un fiu de 12 ani, Dylan, care tinde să calce pe urmele părinților.

Chiar dacă încă jonglează cu diverse sporturi, nu e decis ce va urma până la urmă. Dar a moștenit gena familiei, o arată un filmuleț postat astăzi de Nadia în social media.

Dylan face un salt perfect, care e foarte periculos, dacă nu știi sau nu poți să-l faci corect. Impresionant! Și nu este prima oară când mama prezintă performanțele celui mic.

Încearcă de toate

Chiar dacă a rămas hiperactivă, fosta sportivă se ocupă de aproape de educația fiului, ei trăind în Oklahoma. Nu doar îl ia după ea la diverse evenimente sportive sau mondene.

Nadia l-a încurajat pe Dylan să fie curajos și responsabil, iar puștiul a încercat mai multe activități până acum. Și artistice, cântă la diverse instrumente sau în ansambluri muzicale, și sportive, adolescentul practicând hochei, golf și, mai ales, gimnastică.

Dylan a încercat și a exersat diverse mișcări, până a reușit să le aprofundeze. Ultimul filmuleț postat cu el, o demonstrează. Iar Nadia a fost emoționată: „Ohh, acel sentiment!”.

Rutina de dimineață

„Eu îl pregătesc dimineaţă pentru şcoală, îi fac lunch-ul, îi pregătesc hainele, pregătesc de fapt micul dejun şi pentru el, şi pentru Bart. Eu mă las la sfârşit, şi în momentul în care ei au plecat spre şcoală atunci mă ocup de mine şi de ce este prin casă. Iar eu îl iau de la şcoală şi îl îndrum spre casă sau spre office, că de multe ori vine la office pentru că are foarte multe animale acolo de care trebuie să aibă grijă”, a povestit Nadia la finalul anului trecut.

Citește mai multe despre Nadia Comăneci și gimnastică pe Libertatea.

Comentarii