De Ciprian Iana,

Înaintea primului antrenament de intensitate ridicată pe tărâm american, întâia ședință de pregătire, cea de luni, fiind doar una de dezmorțire după drumul de 19 ore din România, fetele noastre au mers într-o scurtă vizită în San Francisco.

Orașul este situat la 60 de kilometri de San Jose, locul în care va avea loc prima întâlnire dintre naționalele Statelor Unite și României.

Prima oprire a fost la docul 39, de unde membrii delegației noastre au putut vedea Insula Alcatraz care a găzuit vestita închisoare cu același nume. Apoi autocarul a oprit lângă Podul Golden Gate care a fost străbătut de tricolore pe jos. Zilnic, peste 110.000 de mașini traversează podul ce are o lungime de 2,7 kilometri.  

”E un vis să treci Oceanul și să joci cu una dintre cele mai bune reprezentative din lume. Am trecut cu greu peste momentul ratării calificării la Campionatul European și ne aflăm în fața unui test important. Știm că adversarele noastre sunt mai puternice, dar acest lucru nu ne va descuraja. Indiferent de rezultat, va fi o experiență utilă pentru noi”, a declarat portarul Roxana Oprea pentru site-ul frf.ro.

Două meciuri în trei zile

Primul meci dintre Statele Unite ale Americii și România se joacă pe 10 noiembrie („Avaya Stadium”, San Jose, California, ora locală 19:00), notează site-ul oficial al Federației Române de Fotbal.

Al doilea joc este programat pe 13 noiembrie („StubHub Center”, Carson, California, ora locală 18:30). În România, orele de start vor fi 05:00, în 11 noiembrie, și 04:30, în 14 noiembrie.

România a ratat calificarea la CE 2017, după 0-0, în deplasare, și 1-1, acasă, după prelungiri, cu Portugalia.

Gigi Becali își răsfață fetele în stil mare. Fiica patronului de la FCSB conduce un bolid de 200.000 de euro
GSP.RO

Gigi Becali își răsfață fetele în stil mare. Fiica patronului de la FCSB conduce un bolid de 200.000 de euro

Horoscop 20 septembrie 2019. Berbecii se află la finalul unui drum
HOROSCOP

Horoscop 20 septembrie 2019. Berbecii se află la finalul unui drum