MENIU CAUTĂ

Generația de Aur s-a delimitat de FRF. Spectacol la antrenamentul Barcelonei. Chivu a pus mâna pe rachetă, Ilie Năstase cu paharul în mână / GALERIE FOTO

Distribuie

Generația de Aur s-a delimitat de FRF. Spectacol la antrenamentul Barcelonei. Chivu a pus mâna pe rachetă, Ilie Năstase cu paharul în mână.

Meci excepțional, mâine, la Cluj-Napoca, între Generația de Aur și Barcelona Legends. Vineri după-amiază, în România au ajuns nume grele din istoria catalanilor, precum, Nadal, Salinas, Ferrer.

Starurile Barcelonei s-au urcat într-un autocar branduit, au mers la Primărie, unde s-au fotografiat cu primarul Emil Boc.

Prins băut la volan de polițiști, Ilie Năstase nu s-a învățat minte și a ținut strâns paharul cu șampanie.

Apoi, au făcut show la a ntrenoament. La final, au acordat autografe. În paralel, la Sala Polivalentă, Chivu și Pavel au făcut pereche într-un meci contra perechii Nadal – Mike Bryan. Apoi, Mergea – Ungur i-au testat pe Bryan – Ivanisevic. În Sala Polivalentă au luat loc Emil Boc, dar și Ioan Rus, fost ministru de Interne, precum și Ghiță Mureșan, singurul român trecut prin NBA.

Tot azi, Generația de Aur s-a pregătit la Cluj. Stelea, Prunea, Belodedici, Popescu, Mihali, Dorinel Muntenau, Rotariu, Lupescu, Gâlcă, Ilie, Dumitrescu, Răducioiu, Panduru, ghidonați de Victor Pițurcă, au încântat.

De asemenea, Răzvan Prodan, fiul regretatului Didi, a fost cooptat în Generația de Aur. Tricolorii au purtat vechiul echipament al naționalei, cu Adidas, refuzând Joma, care a pătruns la FRF odată cu actuala conducere.

Comentarii