MENIU CAUTĂ
26 Feb. 2018 17:38 , de Daniel Conţescu

Handbalista Ada Iliescu, operație la coloana vertebrală. Va fi a treia intervenție, după cele de la cap, în 2016, și de la coloană, în 2017

Distribuie

Handbalista Ada Iliescu va s operație la coloana vertebrală. Va fi a treia intervenție, după cele de la cap, pe 6 aprilie 2016, și de la coloană, în 20 noiembrie 2017. Operația este programată în luna mai a acestui an, iar sportive are nevoie de suport financiar.

La cea mai recentă intervenție chirurgicală, costurile au fost uriașe. 13.950 de euro, pentru doar trei zile de spitalizare.

Sportiva Ada Iliescu suferă de mai multă vreme. Riscă să-și piardă auzul, apoi există pericolul de paralizie. Handbalista este în plină luptă cu boala, iar 'meciul' se duce cu ochii pe ceas.

Lumea sportului a fost sensibilizată de drama Adei Iliescu, dar banii necesari următoarelor intervenții chirurgicale nu sunt suficienți, astfel că efortul nu trebuie să înceteze.

S-au scos la licitație tricouri, portărița braziliană Maysa Pessoa, care a trecut pe la CSM București, și-a donat o medalia cucerită la Jocurile Panamericane, în 2015.

Tumoarea handbalistei Ada Iliescu avansează spre creier. Pericol de paralizie pentru fata care și-a pierdut deja auzul la urechea dreaptă.

Tânăra sportivă Adriana Iliescu (25 de ani) trăiește o dramă care nu se mai termină. Diagnosticată cu neurofibromatoză de tip 2 cu neurinom acustic bilateral compresiv pe trunchiul cerebral, maningioame ale fosetei Meckel dreapta și cervical cu compresie medulară, sportivă caută cu disperarea salvarea de la întuneric.

Ada și-a pierdut deja auzul la o ureche. Pierderea auzului este numai primul pas, urmând ca tumoarea să ajungă la creier, apoi există risc de pareză, paralizie și alte complicații.

După părerea medicilor, Ada, care face handbal de la 12 ani, a aflat că trebuie să se opereze în străinătate. Ada joacă handbal la clubul HC Victoria București, o formație de amatori formată din fete și din băieți din liga a doua (clubul are și echipă mixtă).

Sportiva Ada Iliescu suferă de mai multă vreme. Riscă să-și piardă auzul, apoi există pericolul de paralizie. Handbalista este în plină luptă cu boala, iar 'meciul' se duce cu ochii pe ceas.

Lumea sportului a fost sensibilizată de drama Adei Iliescu, dar banii necesari următoarelor intervenții chirurgicale nu sunt suficienți, astfel că efortul nu trebuie să înceteze.

S-au scos la licitație tricouri, portărița braziliană Maysa Pessoa, care a trecut pe la CSM București, și-a donat o medalia cucerită la Jocurile Panamericane, în 2015, iar 'Libertatea' a dedicat acestui caz special mai multe episoade.

Cine vrea să doneze pentru Ada Iliescu o poate face folosind următoarele conturi:

 

Citește mai multe despre coloana vertebrala pe Libertatea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Liviu Dragnea, huiduit de un europarlamentar după discursul de la congresul PES
Comentarii