Mergi direct la conținut »
Haos la Vaslui! Practicanţi de lupte libere au băgat în spital un tânăr / VIDEO
Alte sporturi Libertatea > Sport > Alte sporturi > Haos la Vaslui! Practicanţi de lupte libere au băgat în spital un tânăr / VIDEO

Haos la Vaslui! Practicanţi de lupte libere au băgat în spital un tânăr / VIDEO

Scene de groază la Vaslui! O dedicaţie la lăutari era să-l coste viaţa pe un tânăr.

Gheorghe Cristian (38 de ani) era să fie omorât în bătaie într-un bar, cu mai multe lovituri de bastoane telescopice şi răngi, după ce muzicanţii i-au cântat la masă.

Fraţii Ionuţ şi Nicu Furnică, prezenţi în locaţia respectivă, obişnuiţi să fie în centrul atenţiei, nu au digerat faptul că au fost ignoraţi de lăutari şi au trecut la acţiune.

”Eram cu câtiva prieteni la masă, ne vedeam de treaba noastrã. Cei care cântau acolo s-au apropiat de masa unde stăteam noi, întrebându-ne dacă nu vrem să dăm o dedicatie. Am răspuns afirmativ, iar de aici a început totul. Supăraţi că lăutarii cântă şi în altă parte în afară de masa lor, fratii Furnică i-au chemat la ei pe cântăreţi, si, în mod ostentativ, au început sã ne jigneascã. Au luat microfonul si au început să strige <

Surpriză! Problemele tânărului erau abia la început. Un grup de aproximativ 6-7 indivizi l-au atacat pe Gheorghe Cristian cu bastoane telescopice şi răngi.  Indivizii au acţionat la comanda celor doi fraţi.

”Am fost pus la pământ si lovit cu telescoapele peste tot, chiar si peste faţă. O bilă de la un baston din ăla m-a lovit exact în ochiul drept”, a povestit bărbatul.

În urma loviturilor primite, tânărul a suferit o fractură de piramidă nazală, fractură de pomete, si cu o hemoragie puternică la ochiul drept.

Agresorii au fost identificaţi cu ajutorul camerelor de supraveghere şi al martirilor prezenţi la faţa locului.

O parte dintre aceştia practică lupte libere.

Agentul de pază, Andrei Alistar, este fost campion balcanic la aruncarea ciocanului.

Acesta nu se află la prima ispravă de acest gen, în octombrie 2014 a fost acuzat de un bărbat că a încercat să-i taie gâtul.

 

 

 

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close