MENIU CAUTĂ
16 Iul. 2018 16:04

Hocheistul canadian Ray Emery a murit înecat. Avea doar 35 de ani și câștigase Cupa Stanley în 2013

Distribuie

Hocheistul canadian Ray Emery a murit înecat. Avea doar 35 de ani și câștigase Cupa Stanley în 2013.

Hocheistul, care juca pe postul de portar, a fost câştigător al Cupei Stanley în 2013 cu Chicago Blackhawks. El a jucat timp de 11 sezoane în Liga profesionistă nord-americană de hochei pe gheaţă (NHL), a fost găsit mort în apropiere de oraşul său natal Hamilton (Ontario), duminică.

El a plecat cu niște prieteni să înoate și n-a mai ieșit din apă. 

Hocheistul canadian Ray Emery a murit înecat. A avut probleme cu legea

Conform poliţiei, fostul portar, cunoscut pentru caracterul său temperamental, a plecat să înoate cu prietenii şi a dispărut după ce a sărit în apă de la bordul unei ambarcaţiuni. Corpul său a fost găsit la puţin timp după aceea. După toate probabilităţile el s-ar fi înecat, dar autorităţile nu au precizat cauza oficială a decesului. 

Ray Emery a jucat şi pentru Ottawa Senators, cu care a ajuns în finala Cupei Stanley în 2007, Philadelphia Flyers, Anaheim Ducks şi Chicago Blackhawks, retrăgându-se în 2016.

Ray Emery a avut destule probleme cu legea, fiind acuzat de posesie și consum de droguri, dar și de violență conjugală. Și pe teren a atras atenția, datorită firii lui impulsive, el fiind mereu în mijlocul bătăilor dintre jucători.

Un alt fost mare portar de hochei a avut parte de o moarte șocantă nu cu mult timp în urmă.


Citește și: Audierile la DNA, absențe motivate. Cât a chiulit Dragnea de la serviciul public și cum a transformat Parlamentul în Partid

Citește mai multe despre Deces, hochei și inec pe Libertatea.

Comentarii