De Razvan Ionascu,

Libertatea: De ziua dumneavoastră a fost din nou o bătaie cu frişcă?

Octavian Bellu: Nu s-a mai întâmplat acest lucru. A fost doar o petrecere restrânsă, la care mi-am invitat câţiva prieteni.

V-aţi gândit la o posibilă revenire în sală?

N-aş putea spune că timpul care s-a scurs de la momentul 2005 şi până în clipa de faţă m-ar fi îndepărtat de reflexele pe care le-am avut ca antrenor. Am putut privi însă lucrurile cu multă luciditate. Cred că acea et3913-126341-2.jpgapă trebuie lăsată acolo unde este. Sigur că, ori de câte ori intru într-o sală de gimnastică, pătrund într-un spaţiu cunoscut. Din postura în care mă aflu acum am încercat să ajut pe cât posibil Federaţia Română de Gimnastică.

Mustaţa, tradiţie de familie

V-a bătut gândul să renunţaţi la mustaţă?

(râde) O am de prea mult timp pentru a o pune acum în pericol. Este un simbol şi încerc pe cât posibil să am grijă de ea. Mustaţa reprezintă o tradiţie în familie. Şi tata a purtat mustaţă, şi bunicul, şi fratele meu are. Aşa că, e cam greu de renunţat la ea.

3913-126423-16poza7.jpgMai fumaţi?

Nu mai fumez de câteva luni. Țigările sunt principalul duşman al sănătăţii.

 

 

Felicitat şi de fostele sale eleve

La ziua lui Octavian Bellu a fost prezentă o pleiadă de vedete din lumea sportului. Fostele eleve Andreea Răducan şi Monica Roşu i-au dăruit lui Bellu un tort decorat cu o figurină din plastic ce reprezenta o micuţă gimnastă, iar Laura Badea i-a urat să trăiască fericit alături de soţia sa, Mariana Bitang. La eveniment au mai luat parte Elisabeta Lipă, Viorica Susanu, Marian Drăgulescu, Nicu Vlad şi Gabriela Szabo.

 

 

3913-126424-16poza4.jpg

Acordul secret pe care Kobe Bryant îl avea cu soția sa în cazul unui accident de elicopter
GSP.RO

Acordul secret pe care Kobe Bryant îl avea cu soția sa în cazul unui accident de elicopter

Horoscop 29 ianuarie 2020. Gemenii au parte de multă gălăgie în jurul lor
HOROSCOP

Horoscop 29 ianuarie 2020. Gemenii au parte de multă gălăgie în jurul lor